Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1932083 www.bgdnes.bg

Присъди до месец за убийците на Женя

До месец Апелативният съд във Варна ще реши съдбата на подсъдимите за убийството на 21-годишната Женя Тодорова. Това са  родната леля на жертвата - 38-годишната Светла Тодорова, и 21-годишният Петър Ангелов. Делото за жестокото убийство тръгна на 1 февруари тази година. Варненският окръжен съд призна за виновни двамата подсъдими и ги осъди на доживотен затвор. В рамките на месец ще се произнесе и втората инстанция.
Кървавата драма се разигра на 27 септември миналата година. Момичето бе открито от родителите си с множество прободни и прорезни рани в стаята си във фамилната им къща. Часове след жестокото убийство прокурори и полиция стигнаха до поръчителя и извършителя на престъплението. 21-годишният Петър Ангелов, гадже на братовчедката на Женя, сам си е признал, че е извършил престъплението. Той го е направил за пари по поръчка на лелята на момичето - 38-годишната Светла Тодорова. Тя ненавиждала брат си и семейството му и имала амбиции да обсеби двата етажа от къщата.
До момента Тодорова не признава да е свързана с престъплението. Тя твърди, че парите, открити у Петър, са върнат заем. Светла е майка на три деца - на 15, 7 и 5 г. Тя не е успяла да завърши средно образование и от години не работи. Семейството й се издържа от приятеля й Данаил Петров, с когото живеят на семейни начала.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама