Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1932116 www.bgdnes.bg

Гадже на миска раздава юмруци

Истински екшън се разигра в четвъртък вечерта минути след финала на конкурса "Мис Пловдив" в ресторанта на "Санкт Петербург". Гадже на една от избраните за подгласнички на победителката Джулия Стоянова решил, че няма да плаща за паркинг и вдигнал скандал на охранителя, който стоял на бариерата.
Когато моделките се отправили към афтърпартито, от паркинга се чули писъци. "Тъпанар! Вдигай бариерата!", крещял около 30-годишен мъж, приятел на моделката Каролина Тъпчинска. Той пристигнал за конкурса с баровска червена "Мазда" с американска регистрация. Пазачът му обяснил, че ще го пусне да си тръгне, след като си плати за престоя. В този момент тежки юмруци се стоварили върху лицето му. Вероятно подразнен, че приятелката му не се е окичила с короната, хулиганът категорично отказал да плати символичната сума и продължавал да псува охранителя и дори се изплюл в лицето му.

Междувременно се появила и 22-годишната Каролина, която се опитала да потуши скандал и да разтърве мъжете. Вместо да се успокои, разгневеният й приятел я изблъскал на земята. След това подкарал колата си на задна, като едва не премазал русокосото си гадже.
Заради скандала се заформило задръстване. Други, присъствали на конкурса, образували опашка, докато чакат хулиганът да се разправя. "Хайде бе, плащай и се махай, няма цяла нощ да стоим тук", викали гостите. Когато се вдигнала бариерата, за да излязат, злосторникът също  се промушил и офейкал.
Зарязаната манекенка, която е от полски произход, тръгнала сама пеша и без чанта  към "Планет клуб", където било партито. Пазачът, който се отървал с разбита вежда, е дал показания пред пристигнали на място полицаи. Той щял да си извади медицинско.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама