Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1933339 www.bgdnes.bg

Наско скърби за Стелла: Без теб залата е празна. Обичам те

Участничката в Dancing Stars Стелла Ангелова не беше в залата, дори като зрител, на вчерашното живо предаване, когато неочаквано за повечето зрители от шоуто си тръгна Ицо Хазарта.

Хазарта ще липсва и на Стелла, става ясно от фейсбук страницата на Стелла, която написа там: "Ицоооооо ..... !!!!! :("

Реклама

Изглежда фаворитката в танцувалното предаване се радва на обичта на зрителите. В съобщение в социалната мрежа, малко преди Ицо да си тръгне, Стелла благодари на всички, които я окуражават да се справи с травмата и уточнява, че контузията е на опашката, а не на крака.

"Хиляди Благодарностти на всички, които ми пращат толкова мили съобщения!! Чувствам толкова много обич и позитивна енергия ♥ Исках да уточня с вас, че моята травма е на опашката, не на крака. Но аз следвам инструкциите на докторите и си давам покой и време на тялото ми да се възстанови. Не съм тръгнала на никъде! Аз съм тук! Така че много скоро пак ще мe видите с Наско на сцената на Dancing Stars!! Желая успех на всички тази вечер и въпреки че не съм с вас телом, присъствам духом! Love everyone ♥"

Наско Месечков пък призна пред камерата снощи: "Стелла, без теб залата е празна. Обичам те".

Красивата Райна ще е новият партньор на Наско в понеделник, когато двойките ще танцуват хип-хоп, рокендрол и contemporary.

Вчера зрителите спасиха от преки елиминации Люси и Петя. И тази седмица оцеляха и Латинка и Фил и Румен Луканов и Ралица.

Водещата Алекс Сърчаджиева бе една от хубавите изненади на вечерта. Тя се справи чудесно с танца ча ча ча, който тя изпълни с партньора на Латинка - Фил.

     

Реклама
Реклама
Реклама