Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1934475 www.bgdnes.bg

Каката на Борисов: Предадоха го!

За него властта никога не е била самоцел. Просто съдба е да върви във възходяща линия. Доказа го и с оставката си. Това заяви пред Нова телевизия д-р Красимира Иванова, сестра на бившия премиер Бойко Борисов.

Тя разкри, че често го е съветвала да не се предоверява на хората.

„Не съдя брат ми за нищо, което се е случило е неговия и нашия живот", каза д-р Иванова.

Реклама

Борисов и казвал: „Гледай си бебетата и здравето, не ти трябва да знаеш какво се случва". Тя обаче предчувствувала, че нещо лошо ще се случи.

Може би са прави да го обвиняват за „калинките", защото един премиер не трябва да се предоверява толкова на хората. Много хора го предадоха, категорична е каката на Бойко. Той обаче не е мислел за предателството, а дали няма започнатите проекти да се провалят, уточни тя.

Тази партия се продаде много бързо. В едно такова общество влизат и хора кариеристи, обясни д-р Иванова.

На въпрос дали хипертоничната криза на Бойко Борисов след оставката не е спектакъл д-р Иванова отговор: Пожелавам им такъв спектакъл на хората, които го твърдят това. Тя разкри, че вчера се е чула с брат си и сега той е добре.

След успешното лечение на тумора си д-р Иванова се грижи за още повече бебета в Неонатологично отделение, на което е шеф, за да докаже, че и българската медицина е добра.

Преживях много трудни моменти, но не съм тръгнала да се паля, коментира тя самозапалванията в България. Каката на Бойко разкри също, че няма сметка в банка. За брат си каза, че не е беден, но „не е откраднал и една стотинка". Тя си пожела за Великден да е с него.

Реклама
Реклама
Реклама