Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1934490 www.bgdnes.bg

Съветник на Жан Виденов: За Флоров се говори много, но в съдебна зала няма нищо

"За Флоров в средите се говори какво ли не, но в същото време в съдебна зала няма нищо", Това заяви съветникът на експремиера Жан Виденов Красимир Райдовски в предаването "Тази неделя" по БТВ. Той е на мнение, че сега е най-подходящото време за компромати заради наближаващите избори. Но според него е рано да се говори за обръч, който се затяга около чието и да име.

"В момента се търси къртицата, а не каква е истината. Това е начин на протест, когато се изнася такава информацията. На хората в системата им писна. Че е имало подслушване е имало, че се опитва това да се прикрие е ясно. Тази седмица Уорлик пристигна двама специалисти да спасяват Цветанов", коментира темата за подслушването пък частният детектив Марин Маринов.

Реклама

Той допълни, че Министерството на вътрешните работи трябва да изживее своя катарзис и започнатото трябва да стигне до край.

"Ние отдавна не подслушваме. От 90-те година не го правим. Всеки може да си купи бръмбари. Другото подслушване е изключително скъпа техника. В България няма частна структура, която да разполага с такава техника", категоричен е детективът.

В последните 20 година всички методи и средства на вътрешното министерство се използват противозаконно, каза Красимир Райдовски.

"Случката с ваша колежка и нейното искане да бъдат проверени имената на някакви журналисти е противозаконна", твърди съветникът на Жан Виденов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама