Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1935151 www.bgdnes.bg

Детелин Далаклиев: Страх ме е, че когато един ден децата ми поискат сладолед, няма да мога да им купя

„Не съм бил член на ГЕРБ, нямам членска карта. Учудих се, че името ми е замесено в някакъв такъв скандал. Ако те ме бяха поканили за член, щях да приема". Това каза пред Нова телевизия Детелин Далаклиев по повод нападките, че е член на ГЕРБ, а сега ще участва на изборите в листите на БСП.

„Идеята тръгна от Плевен. Имах среща със Станишев и приех. Не мисля, че съм направил нещо лошо", каза Далаклиев.

Реклама

„Хората казват, че политиката не е чиста работа, но аз няма да бъда спортист цял живот и трябва да помисля с какво ще се занимавам. Бил съм спортист дълги години и знам какво липсва там и мисля чрез политиката да подобря там нещата", категоричен бе Детелин.

„Общото между спортиста и политика е в това, че когато си спортист, хората те уважават, когато си политик - също. Когато изляза на ринга, го правя за България. При политиката е по същия начин", смята кандидат-депутатът.

На въпрос как живее, Далаклиев отговори така: „Не мога да кажа, че живея трудно, но е тежко. Аз съм с две деца и постоянно имам напрежение в мен. Какво ще стане с мен. Как ще гледам тези деца. Дъщеря ми е на 3 години, имам и син на 8 месеца. Страх ме е, че когато един ден децата ми поискат сладолед, няма да мога да им купя".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама