Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/2006977 www.bgdnes.bg

Доронин залюби копие на Наоми

Руският олигарх Владислав Доронин замени дъртата черна пантера Наоми Кембъл с далеч по-младо гадже, което също е с шоколадова кожа.
Край бреговете на Маями на луксозната си яхта 50-годишният бохем от Санкт Петербург се забавляваше с невръстна красавица, която е копие на известната манекенка. Неизвестната поне засега мацка с перфектно тяло се разхождала на борда като у дома си, което говори, че едва ли е от персонала на яхтата на директора и създател на "Капитал Груп". Доронин и Кембъл продължават да отричат натрапчивите слухове, че магията между тях вече не съществува. Папарашките снимки обаче показват друго. В потвърждение на слуховете наскоро запознат със сърдечните дела на руския милиардер каза пред репортер на в. „Ню Йорк пост“: "Наоми и Влад скъсаха, той сега купонясва в Ню Йорк". За последен път двамата бяха засечени заедно през март. Богаташът и топманекенката има 5-годишна връзка и дори се заговори за тяхна сватба. Преди да забие най-познатия чернокож модел в историята на модата, Воронин в продължение на 21 г. бе женен за сънародничката си Екатерина, от която има дъщеря Катя.
"Наоми сега изпита на гърба същото, което тя направи преди години на съпругата на Владислав, когато се намърда в леглото му и го прелъсти със сексапил и красота", коментират язвителни езици.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама