Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6675912 www.bgdnes.bg

Лотария България зарадва две дами с разкошни печалби

Невероятен късмет споходи две българки, които имат различни съдби и мечти, но общо „шесто чувство“, което им подсказва, че ще спечелят. И те наистина печелят!

57-годишната Невена Денчева от град София се сдоби с 10 000 лева, докато банковата сметка на 19-годишната Рени Костова от град Враца се увеличи с 5 000 лева.

Реклама

Невена, която работи в сферата на търговията, си купува един билет от Магазин 345 на ул. „Земен“ 2А, като си избира „Кеш лабиринт“. Споделя, че изведнъж нещо я накарало да изтегли точно този билет. Нетърпеливо започва да изтрива полетата и след секунди пред очите й се появява сумата от 10 000 лева. Следват много сълзи от радост и положителни емоции. Сега на Невена ѝ остава най-приятната част – да реши за какво ще похарчи печалбата си.

Странно усещане изпитва и Рени Костова, която решава, че трябва да предизвика късмета си с билет „Златото на инките“. И тя си купува един билет, който се оказва напълно достатъчен, защото й носи 5 000 лева. Лъчезарната Рени, която в момента е студентка, ще вложи спечеленото в образованието си.

Вече има специален „ВТОРИ ШАНС“ и за непечелившите Ви билети, който Ви дава страхотната възможност да участвате в жребии за атрактивни предметни и парични печалби. Регистрирайте се за участие на eurobet.bg. Научете повече ТУК.

Билети на Лотария България могат да бъдат закупени в пунктовете на Евробет и Еврофутбол, обектите на Магазинъ 345, WINBET, Аванти, Евронет, Global Net Solutions, Pro Market, Книжарници Art Plus, Кредитур, Power Оil, BulTrade, Zastrahovam.com и TCV.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама