Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7392518 www.bgdnes.bg

Американец предложи брак на Йълдъз Ибрахимова

Джаз звездата още не може да прежали предишния си съпруг Али Динчер

Булка на достолепната възраст от 67 години може да стане световноизвестната ни джаз певица Йълдъз Ибрахимова, научи "България Днес". Мастит американски музикален продуцент е предложил брак на гласовитата нашенка.

Ухажорът на изпълнителката се казва Харви и е от еврейски произход. Кандидат-женихът бил изтънчен почитател на изкуството с класическо образование от музикалния колеж "Бъркли" и истински джентълмен от глава до пети, твърдят в музикалните среди.

Реклама

Двамата с Йълдъз се запознават на ежегодния джаз фестивал в Анкара. Харви се сближава с Ибрахимова покрай френския пианист Антоан Ерве, с когото нашата певица често има съвместни изяви.

Харви е с близо осем лета по-млад от Ибрахимова, но бил запленен не само от излъчването, но и от доброто й сърце. Само седмица след запознанството той й предложил да стане негова съпруга.

Йълдъз, която преживя много тежко смъртта на съпруга си Али Динчер, починал след болнично заразяване с хепатит, била скептична към възможността да се обвърже отново. На решението влияела и дъщеря й Суна, която също е талантлива певица като майка си. Суна била основната причина Йълдъз да не стъпва в брак не само от уважение към покойни си съпруг, но и защото не иска момичето й да страда от това.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама