Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7710877 www.bgdnes.bg

Незрящ герой става Стамболов

Предизвикалият фурор в "България търси талант" се изявява на сцената 

Незрящият имитатор Андриян Асенов се превъплъщава в ролята на Стефан Стамболов. Направилият фурор в шоуто "България търси талант" 31-годишен мъж влиза в най-силната си и важна главна роля в театралната си кариера.

Представлението е в четвъртък от 19,30 ч. в студентския театър работилница "Алма Алтер" на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Залата побира малко над 100 души, а след феноменалното представяне на Адриан в телевизионното риалити се очаква тя да се окаже тясна за всички, които искат да го зърнат на живо.

Реклама

"Изключително сериозна и важна задача пред мен. Обичан от едни и мразен от други - това е държавникът Стамболов. Но той е пазител на държавата и е трябвало да отблъсне предатели и шпиони, когато се е налагало. Не е искал Русия да ни управлява след Освобождението и да има власт над нас", сподели пред "България Днес" Андриян.

Той се готви усилено за своята роля в театъра и репетира всеки ден. Наред с това Андриян всекидневно е ангажиран с работата си в онлайн магазин на Националната потребителна кооперация на слепите, където се занимава с продажба на трикотаж, спално бельо и дрехи на най-известните български марки в бранша.

"Съсредоточил съм се в работата си. Все още нямам приятелка и съм ерген. Има време за всичко, когато стане - тогава. Спират ме много хора по улицата и ме поздравяват за това, което правя", разказва още Асенов.

Той категорично отхвърля твърдения в някои медийни публикации, че живеел в мизерия, а измамници пробвали да го излъжат, че срещу 10 000 лв. щели да му помогнат да прогледне с иновативна терапия.

"Това са пълни лъжи! От никого не искам пари, боря се сам и си изкарвам парите по честен начин с много труд. Това ми е съдбата - да не мога да виждам, но аз съм я приел и не спекулирам с това", категоричен е трудолюбивият Андриян, чиито имитации на Тодор Колев, Слави Трифонов, Бойко Борисов и Любен Дилов-син провокираха Славена Вътова да натисне златния бутон и директно да го прати на финала.

Реклама
Реклама
Реклама