Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7989516 www.bgdnes.bg

Подарете пиано за... тоалетна чиния

Шантави изненади за празниците

Опаковъчна кутия говори и пожелава ЧНГ

Доли ТАЧЕВА

Наближават едни от най-светлите християнски празници - Бъдни вечер и Коледа. Празници, почитани от малки и големи. Когато дойде време да избираме подаръци, често изпадаме в паника, имаме съмнения и несигурност за вкусовете на човека, който ще отвори подаръка с толкова много очаквания. Какво да правим тогава? "България Днес" ви предоставя няколко нестандартни предложения, с които да оставите без ума и дума близките си.

Сред хитовете тази година е говореща кутия, която сама отправя пожеланията на получателя си. Тя разполага с вграден в капака рекордер, който записва твоя забавен, любвеобилен или остроумен поздрав за празника. Съобщението може да бъде презаписано многократно, за да звучи точно както си го представяш. Така опаковъчната кутия се превръща в не по-малка изненада от самия подарък, който ще сложиш в нея.

Реклама

Сред най-търсените подаръци тази година се оказа и пианото. Но не какво да е, а пиано за тоалетна чиния! Под формата на постелка е и се поставя точно пред клозета. Този подарък е чудесен за хора с афинитет към музиката и е в пъти по-евтин от истинското пиано. Обзаведен е с колонка, за да се чува по-добре мелодията, която се създава на момента. Дори и човекът, на когото ще подарите постелката, да не разбира нищо от музика, към подаръка върви и книжка с нотите на най-известните музикални творби.

Най-комичното предложение за коледен подарък пък е карикатура на любимия брат, татко, вуйчо - в ролята на Дядо Коледа. Смешната картина е 100% ръчна изработка от професионален художник, изготвена според вашите изисквания и снимки. За целта ще ви е нужно да подберете 2-3 качествени, ясни снимки, които добре да показват обекта - без да са много близки или отдалечени. До няколко дни смешният подарък ще пристигне при вас и вие ще можете да изненадате близките си за празника с настроение.

Ако имате приятел, който обича по-екстремните преживявания, следващият подарък е идеален за него. За Коледа може да му подарите ваучер за панорамна обиколка с балон. Издигнете се на 100 метра височина и се насладете на невероятната гледка, която се открива. От земята преживяването изглежда спокойно и релаксиращо, но бързо, след като се озовете в коша, ще осъзнаете, че тръпката е силна и незабравима. За подкрепа може да вземете приятел или цяла компания и да се извисите заедно в небесното пространство. Издигането трае около 10 минути, а максималният брой на хората, които могат да се качат в коша, е 6.

Културните мероприятия също са чудесно преживяване. Наблюдава се нарастващ интерес към тях, което пък е довело до по-голямо разнообразие от постановки, концерти и събития. Може да закупите билети за вашия близък (особено подходящ подарък за родители), съобразявайки се с неговите вкусове. А подаръкът ще стане още по-хубав, ако вие го придружите. Билети за кино е друга алтернатива, но по-скоро в случай че излиза любим филм на човека, за когото е предназначен.

Кутийка със 100 предложения за филми е чудесен подарък за запалени киномани. Този генератор на идеи ще предложи страхотен филм всеки път, когато имате нужда от него. Филмите са разделени на два вида, само трябва да решите дали искате да се поизплашите или развълнувате и да издърпате билетче. Със сигурност никога повече няма да имате скучна филмова вечер, особено по Коледа, когато цялото семейство се събира у дома.

Реклама
Реклама
Реклама