Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8990486 www.bgdnes.bg

Мутри пребиха плеймейтка

Ужас във Варна!

4 месеца Катрин се храни със сламка, става куриер в Берлин


Кървав инцидент в центъра на Варна бележи живота на най-еротичната куриерка Катрин Йорданова. Мутри пребиват жестоко нея и приятеля й в морската столица след спречкване на бензиностанция. Силоваците застигат колата на русокоската и нейния партньор на кръстовище в града. Слизат и с метален бокс ги налагат, след което отпрашват.

Шокиращата история разкри за първи път пред "България Днес" самата плеймейтка.
"Избиха ми зъбите посред бял ден. Отпред нямах нищо! Видимо бяха надрусани, варненски мутри. Четири месеца се хранех със сламка. Бях изключително зле и много мъчно го преживях", споделя за първи път тежката си история плеймейтката.

Реклама


На кръстовището, където се разиграват грозните сцени, камера запечатва побоя. "Впоследствие записът изчезна. Въпреки това успяхме да ги осъдим. Смешни пари ни изплатиха, а с тях успях да оправя част от зъбите си", разказва още моделката.
Именно тази кървава случка прогонва Катрин от България. Заедно с приятеля си заминават за Берлин, където стават куриери. Работата носи добри доходи и удовлетворение на плеймейтката, а желанието й е тя да се превърне в печеливш семеен бизнес.


"Разкарвала съм до 3500 пратки на месец. Печеля около 2000 - 2500 евро месечно. Стигала съм и до 3000. Всичко зависи от това колко работиш. Използвам или служебния бус, или този на моя приятел. Возила съм и пратки, по-големи от мен", разкрива еротичната моделка и добавя, че в бизнеса се включват също двамата й братя и майка им.
Желанието на блондинката е със спечелените пари семейството да купи около 30 буса и да наема хора, които да работят за тях, разкарвайки пратки из цял Берлин.
"Искам също да събера пари и да отворя мой салон за красота в германската столица. Тук мога да успея, в България е пълно с такива", чертае планове Йорданова.


Изкусителната Катрин е една от претендентките в тазгодишното издание на еротичния конкурс "Мис Плеймейт". "Въоръжена" единствено с хиалурон в устните и естествени форми, Катрин атакува надпреварата и вярва, че е най-достойната да победи.
"Единствено на мен ще ми отива короната. Имам всички необходими качества да бъда на първото място. Още като по-малка гледах подобни конкурси и знаех, че един ден ще участвам и ще спечеля. Така случайно видях обявата за "Мис Плеймейт", записах се и ме одобриха", споделя Катрин.


В началото плеймейтката среща отпор от семейството и приятеля си, с когото са заедно от три години. Момчето не иска да вижда как други мъже гледат голото тяло на Катрин. Но в крайна сметка всички приели решението й и дори я подкрепили.
"Дори ми предложи брак и обмисляме сватба следващото лято", щастлива е Катрин, която е на 19 години, а приятелят й на 33.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама