Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9455868 www.bgdnes.bg

Фенка на Рачков тормози гаджето му

 Завистлива мацка окраде Анита, блондинката пропищя

Да си гадже на един от най-популярните родни актьори си е нож с две остриета. В това съвсем наскоро се убеди любимата на Димитър Рачков - Анита.

Красивата моделка, често спрягана от медиите за плеймейтка, въпреки че никога не е била носителка на титлата, пропищя от нагла крадла, дръзнала да задигне нейни снимки от личните й профили в социалните мрежи. Съмненията са, че луда фенка на Рачков има за цел да прави мръсно на красивата му половинка. С фотосите на блондинката и подвизаваща се с името Камелия, непознатата може да сътвори куп бели - да прави неприлични предложения на мъже от цял свят, да изнудва за пари или просто да дразни Рачковица.

Реклама

Изтормозената Анита няколко дена всячески се опитва да докладва профила в мрежата и администраторите да се погрижат за неговото премахване. Любимата на Рачков помоли и голяма част от последователите си да й помогнат, като докладват фалшивия профил. В крайна сметка крадлата бе прогонена, а Анита се успокои.

Неприятната случка се разигра точно когато моделката се готви за изпити. Анита е студентка втори курс в УНСС и наред с притесненията около изпитите й кражбата на секси фотосите й сериозно разклатила психиката на хубавицата. Жената до Рачков, която е доста по-млада от него, упорито преследва целите си и иска един ден да има стабилна кариера. За разлика от свои колежки Анита избягва светлините на прожекторите. Според слуховете младата мацка не е далеч от решението да роди наследник на актьора, но никой от двамата не е потвърдил за подобни планове.

Наред с моделката на Рачков още едно лице, познато в модните среди, пропищя от кражба на самоличност в социалните мрежи. Мис Вселена България Радост Тодорова е станала жертва на още по-опасни апаши. Те са използвали не само снимките, но и името на Радост, създавайки идентичен с нейния профил в мрежата. Част от многото последователи на миската са получили лични съобщения от профила, в които менте миската моли за превеждане на пари. За радост, никой не се е хванал на въдицата. Самата Радост бе силно притеснена от случилото се.

"Много малко се знае и говори за това, а кражбите на самоличности в мрежата зачестяват. Бих казала, че тези неща трябва и в училище да се учат, за да знаят и най-младите как да се предпазят от злоупотреба с личните им данни" - съветва Радост.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама