Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/14100900 www.bgdnes.bg

Шефът Гонзо шокира: Загубата е по-добре от победа

Селекционерът ни в депресия, глътна си езика

Някой път загубата е по-добра от победата! Това е бисерът, който роди на летище София техническият директор на БФС Георги Иванов-Гонзо.

Нашите футболни национали ги бият като тъпан, който ги хване. От 20 години не сме се класирали на голям форум. Сегашните европейски квалификации започнахме също с 2 загуби - от Черна гора (0:1) и Унгария (0:3), и ще видим Евро 2024 в Германия през крив макарон. А именно Иванов обяви, че целта пред тима е класиране. Очевидно сега така наречените "лъвове" ще се борят с Литва да не са последни в групата. 

Реклама

"Теоретично още имаме шансове - изцепи се Гонзо. - Борим се да станем първи. Имаме млади футболисти, с които в момента изграждаме отбор. Беше трудно с Унгария, особено за нашата защита да отговорят на тяхната скорост. Имаме какво да работим. Целта е да изградим отбор, знаем колко е труден пътят. Убеден съм, че след 2 години ще имаме отбор, който ще постигне много и ще се гордеем", обяви Георги Иванов.

"Аз не съм видял някой да е успял в живота, без да рискува. Някой трябва да направи крачката. Трябва много неща да се променят. Президентите да погледнат към общото благо, защото все по-малко футболисти се налагат, а играят все повече чужденци. Ако искате, критикувайте мен, така или иначе го правите 30 години. Някой път загубата е по-добра от победата", отчете бившият национал на България.

Самият национален селекционер Младен Кръстаич отказа да говори, както пред камерата на БНТ веднага след мача с Унгария, така и на летище София. Официалното оправдание е, че е в депресия след представянето на българския отбор в последните два мача. 

Четете още

Кръстаич да ходи да си вари крушовата ракия, избухна Мишо Мадански

Кръстаич да ходи да си вари крушовата ракия, избухна Мишо Мадански

Гонзо нападна клубовете

Гонзо нападна клубовете

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама