Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/14600087 www.bgdnes.bg

"Лудогорец" все още е фаворит за шампион в efbet Лига advertorial icon

11-кратният шампион на България по футбол "Лудогорец" продължава да бъде фаворит за 12-та поредна титла в efbet Лига

Въпреки че тимът от Разград вече изостава от лидера ЦСКА-София с 1 точка два кръга преди края на сезона, коефициентът за техен краен триумф е 1.80*. В секцията “Дългосрочни събития” на efbet.com откриваме ставка от 2.00* за отбора от стадион "Българска армия".

На "червените" предстоят два тежки двубоя - първо срещу ЦСКА 1948, а в последния кръг и срещу големия съперник "Левски" на Националния стадион "Васил Левски". "Лудогорец" от своя страна приема "сините" в събота, а накрая са гости на "Черно море".

Един от най-възловите мачове в битката за титлата в efbet Лига е в събота от 18:00 часа. ЦСКА-София приема ЦСКА 1948 в ролята си на фаворит. Победата за домакините е оценена на 1.75*, равенството е 3.95*, а знак 2 - 5.60*. Очакванията са за под 2.5 гола в мача със ставка 1.83*, докато за над 2.5 попадения може да заложите на 2.10*.

Радослав Гидженов бе определен за главен съдия на дербито. Съдийската комисия към БФС реши да му повери за втори път през сезона този мач. Той бе главен рефер на двубоя между двата отбора и на 29 август 2022 година, когато ЦСКА-София спечели с 2:1. Срещата бе съпроводена от множество ексцесии по трибуните на "Армията", като публиката от сектор "А" атакува с всякакви предмети официалната делегация на гостите.

Само два часа и половина по-късно започва и другият двубой, който може да разплете възела на върха. 1.47* е коефициентът, който efbet предлага за победа на "Лудогорец". За успех на "Левски" ставката е 7.00*. Равенството е оценено на 5.50*.

Бърнард Текпетей няма да вземе участие в мача в Разград. Крилото, което в последно време е използвано като ляв бек, получи петия си жълт картон при гостуването на ЦСКА 1948 (2:2) и ще изтърпи наказание.

Залог вече може да направите дори за последния кръг, който ще се проведе на 7 юни от 18:45 часа. За “Левски София – ЦСКА-София" коефициентите са следните: 1 - 3.10*, Х - 3.50*, 2 - 1.95*. За "Черно море - Лудогорец": 1 - 5.60*, Х - 4.95*, 2 – 1.35*.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

 *Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане" на efbet.com и в сайта на НАП.

 

Реклама
Реклама
Реклама