Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/16265680 www.bgdnes.bg

Наско към Боби М.: Братле, подай си оставката!

Мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков призова Борислав Михайлов, с когото имат над 40-годишно приятелство, да си подаде оставката като президент на БФС. Това стана по време на откриване на улица на името на легендата на "сините" Сашо Костов.

"Трагедия!", беше първата дума на Сираков, запитан за случилото се около Националния стадион "Васил Левски". "Всички фенове бяха обединени. Защо трябва да се обръщам към едни или други?"

Реклама

"Вижте какво, бих призовал Боби да си подаде оставката. Това е срамна работа. Абе, братле, нека те запомнят с нещо добро. Не може цялата държава да е срещу теб, а ти да продължаваш да упорстваш. Това е истината!", категоричен бе Сираков. От ЦСКА-София също излязоха с официална позиция след вчерашните ексцесии в София. Ето какво написаха от "Армията":

"Вчера, 16.11.23 г., хиляди фенове в цялата палитра от клубни цветове се събраха рамо до рамо в центъра на София, за да изразят за пореден път недоволството си от управлението на българския футбол през последните 18 г. Надявахме се на мирно шествие, но цялото ни общество знаеше, че точката на кипене беше достигната. Гневът на привържениците, чийто футбол им беше буквално отнет, достигна безпрецедентни нива. София гореше, десетки фенове бяха ранени, кръвни врагове си помагаха. Съпричастни сме с всички фенове, без значение от емблемата на гърдите им, които вчера пострадаха, както и с онези, които бяха на площада, за да изразят своето недоволство от разпада на българския футбол.

За нас виновните са ясни. Тези, които трябва да понесат цялата отговорност за вчерашните ексцесии си имат конкретни имена. Борислав Михайлов, Емил Костадинов, Йордан Лечков – на днешния ден преди 30 години бяхте герои, днес сте на дъното, а безотговорността ви започва да става опасна за обществото. Затова и от ЦСКА отново, както през последните няколко години, призоваваме за незабавни оставки на цялото ръководство на Българския футболен съюз. Ако още не сте разбрали кой ви ги иска – и ние като цяла БЪЛГАРИЯ."

Четете още

Премиерът Денков: Полицаи БИЕХА и РИТАХА паднали ГРАЖДАНИ и случайни хора

Премиерът Денков: Полицаи БИЕХА и РИТАХА паднали ГРАЖДАНИ и случайни хора

Боби Михайлов мина в нелегалност

Боби Михайлов мина в нелегалност

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама