Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/18246002 www.bgdnes.bg

"Левски" почна с 2:0 при дебюта на Генчев

"Левски" победи с 2:0 "Спартак" (Плевен) в първата си лятна контрола по време на лагера в Правец. Това бе неофициален дебют за новия старши треньор Станислав Генчев. Дебютираха и новите попълнения Майкон и Алдаир.

"Сините" поведоха в 6-ата минута чрез младока Преслав Бачев. В 37-ата минута Марин Петков вкара от пряк свободен удар.

Реклама

"Доволен съм от старанието на футболистите. Наясно съм, че ще имаме затруднения относно това, че сменихме системата на игра. Натоварванията през седмицата бяха доста сериозни. Най-много съм доволен от старанието и желанието да изпълняват задачите, които са им поставени. Не съм доволен от големия брой пропуски, които направихме", коментира треньорът Станислав Генчев.„

"Имали сме прекалено малко тактически тренировки до момента. Първите дни от лагера тук наблягахме повече на физическата подготовка. Радва ме първият гол, който отбелязахме. С всяка една тренировка трябва да ставаме по-добри. Алекс Колев има прекалено малко тренировки, за да го рискуваме да играе в мача. Алдаир се вписва много добре. Иван Андонов имаше проблем с китката - след два или три дни ще се включи наравно със своите колеги. Рикардиньо вчера получи лека травма, а Мислович е болен и затова пропусна контролата."

"Третият футболист, за когото бяхме сигурни, че ще дойде, отказа в последния момент по незнайни причини. Всичко беше договорено. Насочили сме се към други варианти, не спираме да следим футболисти. Ние държим на качество - когато сме сигурни, че един футболист ще ни свърши работа, тогава ще прибегнем до неговото привличане. Не искаме да взимаме играч просто за да попълним бройката. Да си треньор на най-великия български отбор е много вълнуващо. Щастлив съм, че виждам пълни трибуни и се надявам с играта си да накараме хората да пълнят трибуните на всеки един мач", каза още Генчев.

Четете още

Официално! "Левски" привлече голмайстора на Първа лига

Официално! "Левски" привлече голмайстора на Първа лига

"Левски" започва без нови

"Левски" започва без нови

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама