Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/18942589 www.bgdnes.bg

Треньорът на "Левски" отписа ЦСКА-София от борбата за титлата

ЦСКА-София не е претендент за титлата през този сезон в Първа лига. Това смята старши треньорът на "Левски" Станислав Генчев.

"Винаги съм гледал класирането, защото всеки отбор се бори за по-предно място. Ние не правим изключение, борим се за първо място. За "Лудогорец" е излишно да говорим, защото имат най-добрите футболисти. Спечелили са 4 мача с по 1:0 с индивидуални избухвания, те са основният конкурент. "Ботев" (Пловдив) и ЦСКА 1948 ми правят добро впечатление. "Черно море" запази отбора и също ще бъде конкурент", сподели Генчев относно борбата за шампионската титла. Наставникът на "сините" говори на пресконференция преди гостуването на "Славия" на стадион "Александър Шаламанов" утре, от 17:30 часа.

Реклама

"На Карлос Охене състоянието му се подобрява, но за съжаление едва ли ще може да вземе участие в мача. Асен Митков и Фабио Лима също се подобряват, но и те няма да са в групата. Миналата седмица Джавад Ел Джемили не беше готов за мача, беше разконцентриран в тренировъчния процес. Надявам се сега да е по-концентриран и да ни помогне в мача. Казал съм на футболистите от първия ден, че целта е да сме шампиони и да спечелим Купата. Имаме цел, преследваме я и си говорим как това нещо може да бъде постигнато. "Славия" чисто статистически е един от най-добре представящите се отбори в България, по доста показатели са в челото на класирането. Допускат обаче индивидуални грешки и губят точки. Работят от дълго време със Загорчич, не трябва да има отпускане и подценяване. Трябва да сме концентрирани, ако искаме да спечелим", добави Генчев.

"Иска ми се утре през всичките 90 минути да играем на добро ниво, нашата цел е да има постоянство. Надявам се отборът да подходи сериозни и съм сигурен, че ще е така. Изходът на мача зависи изцяло от нас. Има доста неща, които трябва да се подобрят, постоянството е едно от най-важните неща, наблягаме на това. Футболистите трябва да работят сериозно на всяка тренировка, а постоянството ще ни помогне срещу нашите съперници. Срещу всякакъв вид системи играхме, синхронът се подобри, но има и други неща, които трябва да се подобрят."

Четете още

Наско Сираков ОБЯВИ голяма новина за стадиона на "Левски", благодари на Бойко Борисов

Наско Сираков ОБЯВИ голяма новина за стадиона на "Левски", благодари на Бойко Борисов

"Сини" фенове притесняват "Славия"

"Сини" фенове притесняват "Славия"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама