Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/19095755 www.bgdnes.bg

Скаути от Висшата лига следят вратаря Митов

Националният ни футболен вратар Димитър Митов ще бъде следен в предстоящите мачове срещу Люксембург днес от 19,00 ч. и идния вторник срещу Северна Ирландия от английски мениджъри, научи "България Днес".

За стража на шотландския "Абърдийн" има идея да бъде вкаран в полезрението на отбори от Англия, дори и от Висшата лига. Доста добър шанс Митков да бъде забелязан е гостуването в Белфаст, тъй като от състава на Северна Ирландия доста футболисти се подвизават на Острова и интересът именно към този двубой се очаква да е доста по-голям от страна на английските клубове.

Реклама

Очаква се за днешния мач в Пловдив Ивайло Чочев да замени контузения Илия Груев. Футболистът на "Лудогорец" би следвало да действа като дефанзивен халф заедно с Георги Костадинов. Мачът е от група C3 на Лигата на нациите. Чочев бе повикан отново в състава на България, след като пропусна последните мачове на националния отбор. В последните срещи той получава доста игрови минути в клубния си тим.

Според анализатори Илиан Илиев ще заложи на почти същия състав, както бе и в първите ни два мача. Сред титулярите ще попадне Филип Кръстев, който изтърпя наказание. На вратата ще започне твърдият титуляр Димитър Митов. По крилата ще действат капитанът Кирил Десподов и Радослав Кирилов. А атаката ще бъде водена отново от нападателя на "Левски" Александър Колев.

Четете още

Вратарят на националите Димитър Митов: Скучно е да си футболист

Вратарят на националите Димитър Митов: Скучно е да си футболист

Димитър Митов и "Абърдийн" впечатляват само с победи

Димитър Митов и "Абърдийн" впечатляват само с победи

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама