Реклама
https://m.bgdnes.bg/krimi/article/19137660 www.bgdnes.bg

Оръжие, злато и дрога откриха при акция в Хасково

Оръжие, злато, наркотици, списъци с предполагаеми избиратели и нелегален хранителен магазин разкри при спецакция срещу изборната търговия полицията в област Хасково вчера, съобщават от полицията в града.

Операцията е проведена с основна насоченост противодействие на престъпления, свързани с политическите права на гражданите. Акцията се проведе от 7 сутринта и продължи през целия ден на територията на областта.

Реклама

В Любимец е установен незаконен търговски обект, в който са намерени 2120 къса безакцизни цигари. В жилище в хасковския квартал "Орфей" са открити грам метамфетамин и боен пистолет, за който собственикът няма разрешително. Дрога е открита в още пет апартамента. В друго жилище са иззети 170,2 грама златни накити, над 15 бона и 4 тетрадки с имена и суми срещу тях. Списъци с предполагаеми избиратели и суми срещу имената им са намерени при проверките на още пет адреса.

По думите на хасковските ченгета акцията е била много успешна. Задържани са 20 души и има образувани над 5 разследвания.

Четете още

Николай Костадинов от "Игри на волята" остава в килия

Николай Костадинов от "Игри на волята" остава в килия

200 бона прибира погнат като лихвар

200 бона прибира погнат като лихвар

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама