Реклама
https://m.bgdnes.bg/misterii/article/14181357 www.bgdnes.bg

Връзката между жена дева и мъж скорпион - страстен секс и силна любов

Вероятно се чудите как така силен, мощен и властен знак като скорпиона може да бъде привлечен от една кротка и непретенциозна дева. Истината е, че и двата знака са мистериозни и енигматични натури, които сякаш притежават някакво магическо очарование, което пленява околните.

Съвместният живот между жена дева и мъж скорпион е изпълнен с щастие. Те се допълват много добре и успяват да балансират различията в характерите.

Реклама

Чувствената природа на скорпиона, както и неподозираните сексуални влечения на девата са двата признака, че връзката им е твърде вероятно да започне в леглото. Но едно е сигурно – тя няма да приключи там, а ще се развие в нещо много по-голямо и значимо от просто секс.

Дълбоките страсти на скорпиона изкарват романтичната страна на девата на показ. Той може да изкара в нея не само романтичната и страна, но и нейни собствени черти, които самата тя не подозира, че притежава. Неговите емоции балансират нейната практичност.

И двамата партньори се чувстват добре в тази връзка. Те изпитват сигурност и са напълно отдадени един на друг. Не винаги се съгласяват с мнението на другия, но това е полезно за връзката им.

Скорпионът притежава пословична похотливост. Въпреки това, когато той ви хареса и се влюби във вас, ще бъде само ваш и ще търси чистотата и невинността, които първоначално са го привлекли.

От друга страна девите не могат да устоят на магнетичното привличане на скорпиона. Въпреки това жените деви се влюбват в него, дълго след като са били за пръв път заедно в леглото.

С разгарянето на чувствата физическото привличане между вас става все по-пламенно и хармонично. Всеки се стреми да достави максимално удоволствие на другия. Това е достатъчно, за да простите на Скорпиона излишната понякога мълчаливост и потайност, а той на вас – вашата склонност да критикувате.

Реклама

Повечето жени деви са по-разумни от останалите представителки на зодиака. Трудно е да намерят мъж, който да отговори на всичките им изисквания, но комбинацията със скорпион е успешна. В сексуалния живот правете всичко с нея, но внимавайте да не прекрачите граници, които тя счита за ненормални и дори животински. Може да се твърди, че девата слага прегради на това, което и доставя удоволствие.

Относно бъдещето на подобен съюз има две гледни точки. Връзката ви има всички шансове да бъде дълготрайна. Другият вариант е отношенията ви да бъдат краткотрайни, но изпълнени с много предизвикателства. Тук времето ще покаже кой е по-добрият вариант за вас.

Четете още

Късмет изненадва овена, любовта е за близнаците

Късмет изненадва овена, любовта е за близнаците

Топастроложката Алена:  Нептун догодина ще сбъдне мечтите ни

Топастроложката Алена: Нептун догодина ще сбъдне мечтите ни

Реклама
Реклама
Реклама