Реклама
https://m.bgdnes.bg/misterii/article/14982966 www.bgdnes.bg

Уфологът Ценко Симеонов: Извънземните идват, но не сега

НЛО няма да кацне на сметище, севлиевци да са спокойни

Доли ЛУКАНОВА

"Извънземните ще дойдат, но не е сега моментът. Ще се разкрият пред хората и ще има промени, но времето за това още не е дошло."

Това коментира пред "България Днес" известният уфолог Ценко Симеонов. Повод за изказването му са зачестилите аномалии в небето. Последният случай е от вторник вечерта. Тогава необичайно сияние озари небето над Севлиево. В социалните мрежи се появиха всевъзможни теории за явлението - от извънземни и руски дронове до паднал метеор. В крайна сметка се оказа, че сметището се е самозапалило.

Реклама

"Версията е правдоподобна. На сметището се вдига висока температура и отпадъците се нагряват. Така се получава точно този ефект, който е стреснал местните", разяснява феноменът и допълва: "За мен няма извънземна намеса. Въпреки теориите на мнозина това не са извънземни. Те няма да кацнат на сметището. Ако ще го правят, ще изберат по-централно място, и то не само в Севлиево."

Симеонов, който е единственият у нас натъквал се на череп на извънземно в Асеновград и снима НЛО на мостика в Бургас, общува телепатично с чуждоземната раса. Експертът по паранормални явления смята, че метеоритът, който прелетя над България и падна в Румъния, може и да се окаже нещо друго. Самият Ценко не го е видял, но от разкази на очевидци съди, че това може и да е летателен апарат на извънземни.

"Хората казват, че първо са чули звук, а след това са видели светлина. Няма логика, освен ако нямаме вторичен взрив. Там е съмнително вече. Ще е чудо, ако се намерят някакви останки. Много е възможно да са от някакъв летателен апарат", коментира асеновградчанинът.

Четете още

Уфологът Ценко Симеонов пред "България Днес": Бил съм в отвъдното много пъти

Уфологът Ценко Симеонов пред "България Днес": Бил съм в отвъдното много пъти

Уфологът Ценко Симеонов: Свалените над САЩ са извънземни!

Уфологът Ценко Симеонов: Свалените над САЩ са извънземни!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама