Реклама
https://m.bgdnes.bg/misterii/article/15368899 www.bgdnes.bg

РЕТРОГРАДНА КАТАСТРОФА! Вижте как ще реагират зодиите, ако ги сполети раздяла

Рядко чуваме за хора, които не са били потърпевши на раздяла. Скъсването на интимна връзка с някой, който ни е бил много близък за месеци, или в повечето случаи - години, винаги е преломен момент, и то често неприятен.

В момента ситуацията на звездното небе е меко казано катастрофална - почти всички планети освен Марс и Юпитер са в ретроград. Опасността от недоразбирателства и драми е висока и трябва да сме подготвени. Втори шансове, дълги писма или отмъщения? Вижте как може да предвидите себе си и най-вече половинката ви във риск.

Реклама

Овен:

При раздяла тази зодия избухва в ярост - ще пламне в дълбока ненавист към вас и ще търси отмъщение, но не се притеснявайте. Овните преживяват нещата силно, но за кратко време. Може и да ви потърсят отново като бурята отшуми. 

Телец:

Телците трудно преживяват промяна. трудно ще преживеят и вас. Ако са убедени, че вие сте човека, очаквайте той да иска отново да сте заедно. Въпреки това, ако са сигурни, че нещата няма да станат, няма да видите втори шанс от него.

Близнаци:

Близнаците веднага ще скочат в улова на нова плячка. Те са твърде горделиви, че да покажат, че са наранени, и ще изтъкнат че са ви преживели за никакво време. Не се подвеждайте на лековатото поведение на тази зодия, те винаги имат още едно плачещо лице, което крият.

Рак:

Раците обичат да се изкарват на сантиментални жертви. Те са много чувствителни и ще преживяват раздялата меланхолично - ще гледат стари общи снимки и ще си спомнят за романтични моменти в миналото с много сълзи в очите си. Може да ви потърсят, но често те предпочитат да страдат сами.

Лъв:

Реклама

Лъвът никога няма да покаже, че е засегнат. Неговата горделивост е на първо място, и това да покаже пред останалите, че е наранен, е недопустимо. Когато остане сам обаче, огнената зодия изпада в нервна криза. Ако си признае за чувствата, очаквайте отмъщение. 

Дева:

Девите понасят разделите делово и логично. Те са винаги подготвени за всяка една ситуация във всеки един момент, включително и за това, че спират отношенията си с вас. Вероятно е за известно време Девата ще пита околните за вас, но това е само, за да провери дали приятелите ще я предадат.

Везни:

Везните са умели дипломати. Те ще се опитат всячески да запазят добрия тон при раздялата. Вероятно е да ви се сторят малко студени и егоистични въпреки добронамереното лице, тъй като ще ви се сторят твърде мили за не толкова приятен повод.

Скорпион:

Със скорпиона нещата ще са тихи, но тежки. Това е зодията, която преживява раздялата екстремно и във вътрешния си свят преминава през 9-те кръга на Ада. Скорпионите са отмъстителни, но само ако вие разбиете доверието им към вас.

Стрелец:

Тази зодия винаги ще търси шанса, за да избяга от собствените си горчиви чувства. Вероятно ще отпътува за неопределено време в друг град или държава и ще се потопи в краткотрайни авантюри. Всичко това е, за да бъде далеч от болката в сърцето си.

Козирог: 

Козирозите са известни със своята пресметливост и ще ви се сторят доста студени, дори и вие да решите да се разделите с тях. За Козирогът, работата е на първо място и чувствата са на заден план. Възможно е дори да открият облага в болезнената ситуация.

Водолей:

Водолеят е отдалечен от своите чувства и типичният му начин да се справи с емоциите си, е да ги анализира твърде много. Очаквайте дълги философски разговори, които на моменти ще ви накарат да се почувствате некомфортно от липсата на чувства.

Риби:

Рибите са безнадеждните романтици на зодиака. Когато ги сполети раздялата, те ще я приемат, но ще бленуват за това как нещата се оправят по вълшебен начин. Те имат тенденцията да се потапят още повече във емоциите си със силна музика и много алкохол. Очаквайте романтични писма от тях.

Реклама