Реклама
https://m.bgdnes.bg/misterii/article/16721367 www.bgdnes.bg

Пророкът на лейди Даяна: Добра година за България, идват извънземни

Сглобката ще се разпадне скоро, още 10 години ще търсите правилните лидери

Кой е той

Жуселино Нобрега да Лус е известен с точните си предсказания, които отдава на пророчески сънища и математически изчисления. Бразилецът има много точни прогнози - едни от тях са: катастрофата в Чернобил и пожарът в "Нотр Дам". Жуселино Норбега бе у нас миналия месец по покана на Кармен Лазарова, която написа книгата си "Бъдещето на Земята между 2024 и 2047" с негови предсказания.

- Г-н Нобрега, кое е най-важното, което българинът трябва да очаква през 2024 година според вашите предсказания?

Реклама

- За България са доста нещата и все пак повечето положителни. Тук, за добро или зло, скоро няма да влезе еврото и може би това е за добро. Ще влезете в Шенген, но има вероятност да излезете от ЕС след пет години. Догодина е добра година за България като цяло.

- Вашите емпирични записки, с които сте извесен и се занимавате от години, какво казват за политическото ни управление?

- От тази година насам можем да очакваме смяна на политическата система и ново управление на България. Няма да просъществува дълго тази сглобка, както я наричате. Ще дойдат нови хора, но няма да е лесно, поне 10 години ви чакат още да се лашкате натам-насам, докато изберете хора, които да ви направят силната нация, каквато сте, без да зависите от външни сили. Това е, което виждам. В един момент България ще стане самостоятелна единица за сила, без да разчита на други страни.

- Знаете ли, че това твърдят и нашите прорицатели - Ванга, Петър Дънов, Слава Севрюкова?

- Да, за Ванга съм чувал. Знам, че тя познава не само за България, но и за света, но разликата между нас двамата са точните дни и часове, в които аз правя моите предсказания, а тя конкретно говори за хората, но като цяло обяснява с години промяната в света. Освен това при мен това се случва нощем, някои неща ми идват насън, други ме озаряват в даден момент, като предсказанието идва във вид на цифри - дати, години, часове.

- Ванга не говори за смърт, а вие казвате ли на хората, когато имате лоши видения?

Реклама

- Не, не обичам да плаша никого. Изпращам обаче предупредителни писма до тези, от които зависи промяната в нещата, за да може от ситуацията да се извлече най-доброто. За изминалата година голяма част от моите прогнози за света са се сбъднали. За България бях споделил да се пазите през лятото от наводнение и точно това се случи.

- Каква ще е 2024 година за света?

- Всеки път, когато имам възможност, казвам, че отсега трябва да работим, за да не се случи нещастие през 2040 година. Тогава Антарктида ще се размрази, ще стане потоп и за да не изчезнат Гърция, Италия, Мароко и т.н., трябва да се построи 800-метрова стена на Гибралтарския проток. Това ще засегне и България в някаква степен, но няма да е силно. Най-важно ми е да се казва на хората, че нещо може да се избегне, ако се вслушат в думите ми, особено управляващите.

- Ще има ли нови вируси, как ги виждате нещата?

- Да, мисля, че ще отново ще има вирус, който е като сестра на еболата, това вече веднъж го казах в началото на тази година. Хеморагичната треска от Африка ще се пренесе през Испания, Сърбия и така в цял свят. Този вирус е по-опасен от коронавируса. И отново страните ще ги затвори пандемията. За това говорят и други прорицатели, не съм единствен, и пак съм изпратил писма до хората, от които зависи това да не се случи.

- Казвате, че Путин ще управлява Русия до 2026 година, а войната ще свърши ли?

- Да, то е ясно. Предишния път ви казах, че войната ще свърши през юли следващата година, и пак съм категоричен, че ще е така. Освен това в края на 2024 г. ще се срещнем с извънземните. България също ще е в това число. Извънземните нямат полза от това Вселената да е неустойчива и няма да допуснат да стане атомна война. Извънземните се грижат да го има баланса във всичко, те не са ни враг.

- Можете ли да дадете няколко предсказания с точност?

- Разбира се. Силно земетресение с магнитуд 7,0 ще засегне Турция, но не и България следващата година през лятото. От 2 януари, 2024 г. ще има криза с доставките на храни за България и за Европа. Китай продължава да е основна икономическа сила, а на 6 януари 2026 г. "виждам" железопътна катастрофа с жертви в България.

- Дано да се размине! Откога започнахте да сънувате пророчески сънища, г-н Норбега?

- Още като дете. Имам няколко висши образования, между които английска филология и международно право в университета в Хюстън. Учил съм и в Москва и Германия. Роден съм на 7 март 1960 г. в град Флориано, Бразилия, и като дете на 9-годишна възраст сънувах първия си пророчески сън. До 13-годишна възраст разказвах на семейството си всички сънища, а баща ми тогава започна да ги записва. След навършване на 13 години вече имах духовни водачи. Те ме ориентираха да пиша писма до хора, чиито съдби виждам в съня си, или до политици, които могат да повлияят на големи групи от хора. Писмата си изпращат по пощата с обратна разписка.

- Какво е усещането ви за нас, българите, за Балканите като цяло?

- Българите са хора, които търсят духовното, те са извисени, учат се, търсят по-добър начин на живот чрез духовността. Вие сте народ, който търси правилната посока и се движи към щастието, стреми се да живее щастливо и да се развива и да израства в духовната сфера.

- Какви са слабите ни страни?

- Не хората, а по-скоро политиците трябва да мислят по този въпрос. Да се обърне внимание на географските особености и на района и проблемите, свързани предимно с тектонските плочи и на земетресенията, както и на регионите, намиращи се в близост до морски басейни. Трябва да се обръща повече внимание на затоплянето. Не да се създава страх у хората, а да има приемане и разбиране от тяхна страна. Обединяването на хората е от важно значение, българите са интелигентен народ, могат заедно да се подкрепят и развиват, да растат много повече в сравнение с други страни. Така че всичко това тепърва предстои. За Балканите мога същото да кажа - повече внимание към природата и запазване на богатствата й.

- Вярвате ли в Бог?

- Спазвам католическите принципи, но не всички в моето семейство са католици. Вярвам, да, и смятам, че няма смисъл да живеем на тази планета, ако не се стремим да правим добро на другите.

- Някое от четирите ви деца ще наследи ли дарбата ви?

- Още не мога да кажа, но се надявам.

- Вашето пожелание за 2024 година?

- Нека българите да вярват повече в себе си и в това, че могат да променят нещата за добро. Да не се отчайват. България има мисия и е необходима за развитието на Вселената.

Четете още

Пророкът на лейди Даяна - Жуселино Нобрега да Лус: Войната свършва през юли догодина

Пророкът на лейди Даяна - Жуселино Нобрега да Лус: Войната свършва през юли догодина

Пророкът на лейди Даяна Жуселино Нобрега да Лус: Няма да има Трета световна война

Пророкът на лейди Даяна Жуселино Нобрега да Лус: Няма да има Трета световна война

Реклама
Реклама
Реклама