Реклама
https://m.bgdnes.bg/misterii/article/16810958 www.bgdnes.bg

Спринтьорът Ивайло Караньотов: Пътувах до Непал, за да срещна покойната си майка

Среща с мъртвата си майка е потърсил бившият ни спринтьор на 100 метра Ивайло Караньотов. Той направи шокиращо признание, че е пътвал до мистично място в далечна Азия, където му се е случило истинско чудо. Историята лекоатлетът разказа пред журналистката Деси Банова-Плевнелиева в рубриката й "Тук и сега" на предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

"За мен най-големите чудеса са децата и внуците ми и как можеш да ги оформиш. Като се замслиш, новият живот е чудо. Зависи кой как гледа на живота. За някой е чудо да намери една торба с жълтици. Имам едно истинско чудо в живота си, което не го споделям", започна Караньотов.

Реклама

"Ако си чела Николай Рьорих, как има едно място в Непал, където можеш да срещнеш майка си, покойната си майка... Аз отидох в Непал на това място. Преживях нещо, което за мен е чудо! И тук ще млъкна... Няма да го споделя, защото е много лично и защото ще си помисят хората, че съм луд. Нека си мислят, че съм горе-долу с акъла си."

Майката на спортиста е популярната актриса Славка Славова. Тя почина на 6 април 2002 г. в София. Най-известната й роля в киното е в образа на Станка Гърбушката във филма "Земя" по Елин Пелин. Прекарва 48 години в Народния театър с множество легендарни роли.

"Всички я помним като актриса, а Народният театър е като мой дом, знаех всички нейни реплики наизуст. Малко хора знаят, че тя беше страшен пич. Мъжка майка, която никога не казваше "внимавай, ще се убиеш", а "ако направиш еди какво си, ще сбъркаш, защото..." Тя живееше за мен, а аз ѝ сервирах само ужаси. Майка ми беше от поколението, което знаеше за всяка ситуация изход и лек. Не беше майка, а приятел. Тя ме научи на мъжки отношения", откровен е Караньотов.

Четете още

Карина Караньотова грее като слънце в летен тоалет (СНИМКИ)

Карина Караньотова грее като слънце в летен тоалет (СНИМКИ)

Карина след Витоша си търси белята в Пирин

Карина след Витоша си търси белята в Пирин

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама