Реклама
https://m.bgdnes.bg/paparatsi/article/17570384 www.bgdnes.bg

Явор Бахаров яхна колело за 6 бона (Папарашки снимки)

*Топактьорът живее еко

*Горд е с прадядо, рекордьор по колоездене на България

Топактьорът от Военния театър Явор Бахаров вече е еко и се придвижва в столицата с електрическо колело "Хардрок" на норвежка фирма, което струва 6000 лева. След като през март миналата година пътни полицаи отнеха шофьорската книжка за 2 години на Явор, тъй като отказа тест за наркотици след рутинна проверка, той вече кара колело.

38-годишният Бахаров чинно спазва знаците и е внимателен водач, установиха топфотографите на "България Днес". Актьорът бе щракнат да си купува храна за вкъщи, облечен в модния зелен цвят яке и лилави джинси.

Реклама

"По-лесно се придвижвам в центъра с колело, отколкото с кола. Аз съм човек на движението. Освен това фамилията ми е популярна с известен колоездач. През 1870 г. моят прадядо е бил рекордьор на България, след като на 80 години е минавал разстоянието от Сливен до Александруполис и обратно с колело. За съжаление, той вече не е между живите. Разбрах това, след като си направих фамилно дърво", казва Бахаров.

Преди известно време актьорът заедно с най-добрия си приятел - Бойко Кръстанов, подкараха и кросови мотори из планината. Двамата се пуснаха от връх Малуша в Стара планина. От фотосите стана ясно, че са любители на екстремния спорт и не спират да спортуват.

"Всички опитват да укротят немирника в мен. И самият аз искам да се укротя. В това ми помага и Рая, с която си живеем и всичко е наред. Сигурно обаче и аз не съм лесен за съжителство", признава Бахаров, който е сгоден за актрисата Рая Пеева и живеят заедно.

В момента Явор продължава да играе в няколко постановки във Военния театър, като пътува и извън столицата с постановката "Отчаяни съпрузи", в която участва заедно с Даниел Пеев, Димитър Захариев и Бойко Кръстанов.

"Работата ми е удоволствие. А когато не репетирам, тренирам футбол или ходя за риба", споделя още Бахаров.

Според него актьорите трябва да си почиват повече и да имат хигиена на работа, защото тялото и психиката не издържат на постоянното напрежения, на което са подложени, смята актьорът.

Четете още

Рая Пеева и Бахаров с годишнина

Рая Пеева и Бахаров с годишнина

Стана ясно ще се женят ли Явор Бахаров и Рая Пеева

Стана ясно ще се женят ли Явор Бахаров и Рая Пеева

Реклама
Реклама
Реклама