Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/13748748 www.bgdnes.bg

(ВИДЕО) Юксел Кадриев с нова песен

Водещият на новините по БиТиВи - Юксел Кадриев, записа нова песен.

След като пожъна огромна успех покрай Коледа с кавър на ембламатична песен Let It Snow, сега журналистът зарадва феновете си с парче, посветено на Деня на любовта - 14 февруари.
Изпълнението на водещия е кавър на L.O.V.E. на Нат Кинг Кол. И в клипа новинарят отново свири на пиано.

„Всеки има някакво хоби, чрез което си почива психически. Идеята да присъствам два пъти в клипа дойде от стара шега с моите приятели. Когато излезем някъде навън и някой започне да досажда, приятелите му казват „Това не е Юксел, това е брат му“. Затова решихме в клипа „брат“ ми да свири или да пее, кой както иска да го приеме“ – поясни Юксел Кадриев пред Мария Цънцарова в "Тази събота и неделя".

Реклама

Новинарят ходи от две години на уроци по пиано при Мария Стоянова.

В текста на песента лирическият герой обяснява какво означава за него всяка буква от английската дума Love. Юксел Кадриев сподели какво влага в буквите на българската дума любов.

„Л е лоялност, Ю е ювелирност в идеите, с които да ухажваш половинката си. Б е безкрайност в хоризонта, в който пътувате. О е обич, а В е вярност в отношенията“ – призна той.

Според него любовта винаги е една и съща в началото. После всяка следваща става по-силна и истинска, защото критериите са завишени.

Припомняме, че през 2021 г. водещият на БиТиВи Новините разкри друг свой талант, като представи първата си стихосбирка "Намираш. Губиш. Получаваш", която е посветена на жената, която го е накарала отново да мечтае. Книгата е под редакцията на големия композитор, поет и певец Михаил Белчев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама