Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/13795071 www.bgdnes.bg

Лаутаро Мартинес вдига сватба

Звездата на "Интер" Лаутаро Мартинес се стяга за сватба. Световният шампион с Аржентина чу заветното "да" от сексапилната си половинка Агустина Гандолфо. Предложението дойде покрай празника на любовта Свети Валентин само няколко седмици след като двойката обяви, че чака второ дете. Самата Агустина обяви голямата новина в социалните мрежи.

"Как да не кажа "да"? - коментира красавицата. - Да споделям остатъка от живота си с теб, с нашето семейство, да гледам как растем и се учим заедно, продължаваме да правим планове е най-голямото ми желание. Иска ми се да е за цял живот. Обичам те с всяка част от мен, благодаря ти, че се грижиш за мен."

Реклама

В началото на тази година Агустина потвърди информациите на италианските медии, че с Лаутаро чакат второ дете. Блондинката качи снимка, на която се вижда как е заета да поддържа форма и да тренира. "Три месеца", написа като коментар към кадъра си. Лаутаро и Агустина имат момиченце Нина. Малката още не е навършила две години. Доскоро половинката на футболиста твърдеше, че ще поизчака с нова бременност, но явно е променила мнението си.

Гандолфо наскоро бе коронясана за най-сексапилната половинка в Серия "А". Аржентинката срази конкуренцията в класацията на "Мундо Депортиво" След нея останаха дамата на Лука Йович - София Милошевич, и на Давиде Ругани - Микела Персико. Признанието дойде в момент, когато се появиха слухове за изневяра на любимия й. И то не с кого да е, а със съотборника му Ромелу Лукаку. Информацията бе пусната от клюкарско издание в родината му и ядоса Мартинес. "Защо да си измисляте истории за възможна раздяла? Със съпругата ми сме заедно и сме много щастливи, няма какво да обяснявам и уточнявам. Щастливи сме, наслаждаваме се на времето заедно. Не се вслушвайте в нелепите и неверни слухове", написа Лаутаро в инстаграм.

Красивата Агустина прие със смях "новината" и похвали авторите за богатото им въображение.

Четете още

Второ дете за Мартинес

Второ дете за Мартинес

Лаутаро купонясва след загуба

Лаутаро купонясва след загуба

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама