Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/13818025 www.bgdnes.bg

Емрах става боксьор. Братът на Фики от дете тренира бойния спорт, готов е да се качи на ринга

От малък тренирам, търся с кого да изляза на ринга, казва братът на Фики

Емрах има амбиции да става боксьор. Братът на Фики от дете тренира бойния спорт. И е готов да се качи на ринга, стига да има кандидати, срещу които да се изправи.

"Мислил съм да се пусна на състезание. Винаги съм го искал", категоричен е наследникът на Тони Стораро.

Реклама

Емрах влиза в залата за пръв път, когато още е хлапе. Заведен е там от брат си Фики. Двамата Стораро блъскат като луди крушата и имали качества да се развиват в спорта. Въпреки че вече са популярни музиканти, те продължават да тренират, макар и вече за здраве.

"Ако не бях станал музикант, щях да съм боксьор", отсича Стораро-младши, който за дългите години в боксовата зала се е срещнал с не един или двама популярни боксови треньори, от които да научи по нещо.

Емрах разбира, че няма шанс на ринга срещу професионален състезател. Ала дава за пример САЩ, където музиканти често се изправят един срещу друг в боксов мач.

"В България това не сме го правили все още. На хората ще им е доста интересно да ме видят мен срещу някой друг певец. Аз съм любител на спорта. Дали ще е ММА или бокс - обичам бойните изкуства. Смятам, че ще е яко. Даже съм си говорил с някои организатори. Те са, "за" да го правят това нещо. Но дали ще имат душата хората, които пеят, да се пуснат на такива състезания, това е друг въпрос. Защото това не е сцената, да хванеш микрофона и да правиш стойки. По-различно е", обяснява младият Стораро.

Младият музикант добави, че никога не е харесвал футбола или друг от популярните спортове у нас.

"Доста съм се задълбочавал към бокса. Не играя футбол, баскетбол като другите. Боксът ми е на първо място!", признава наследникът на Тони Стораро, който преди време се раздели с шумен скандал с колежката си Теди Александрова.

Четете още

Теди Александрова пред "България Днес":  Продължих напред след Емрах

Теди Александрова пред "България Днес": Продължих напред след Емрах

Синът на Тони Стораро участва в нелегални гонки

Синът на Тони Стораро участва в нелегални гонки

Емрах бори баща си на канадска

Емрах бори баща си на канадска

Емрах под шапка се крие от жени

Емрах под шапка се крие от жени

Реклама