Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/13864986 www.bgdnes.bg

Адриано изневерява с инфлуенсърка

Бившият бразилски нападател Адриано продължава да води луд живот. Местните медии разкриват, че причината за развода му с фризьорката Микаела Мескита е изневяра. Императора е прелюбодействал с популярната инфлуенсърка Ракел Бастос. Това е било абсолютно достатъчно съпругата да му бие шута след само 24 дни брак. Двамата са се скарали жестоко, след което бившият бразилски национал е напуснал дома си и в продължение на два дни е пиянствал. Накрая се е прибрал вкъщи и на трезва глава се е съгласил на развод. Документите вече са подписани и раздялата е официализирана.

Изневерите за Адриано далеч не са нещо чуждо. Преди около две години бившият нападател на "Интер" имаше връзка със студентката по медицина и модел Виктория Морейра, но по същото време излизаше и с бъдещата си съпруга Микаела. С нея Императора ту се разделяше, ту се събираше, докато накрая двамата решиха да се оженят. 40-годишният Адриано излиза официално с почти наполовина по-младата Микаела от миналата година, но и тази негова връзка приключи злополучно.

Адриано, който има три деца, някога беше смятан за наследник на Роналдо. Бразилецът бе номиниран сред първите 10 за "Златната топка" през 2004 и 2005 г. Дебютира за националния отбор едва на 18 години и стана голмайстор на Копа Америка през 2004 г. Императора бе една от най-големите футболни звезди, но кариерата му тръгна надолу заради начина му на живот. Адриано имаше сериозни проблеми с алкохола и безпаметните партита, които организираше. Бразилецът качи доста килограми и кариерата му приключи безславно. След нейния край бившият нападател не се занимава с нищо сериозно, а жените и купоните продължават да са основна част от ежедневието. По едно време Адриано имаше връзка с 18-годишно момиче, на което спокойно можеше да е баща.

Четете още

Адриано се моли на бившата

Адриано се моли на бившата

Адриано разкара студентка

Адриано разкара студентка

Адриано заживя в хотел с купите

Адриано заживя в хотел с купите

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама