Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/13878726 www.bgdnes.bg

Динко сипе пачки на главата на Джена (Видео)

Ловецът на бежанци хвърли над 2 бона на певицата

С пачки от стотачки посипа главата на Джена Динко от Ямбол.

Ловеца на бежанци вдигна щур частен купон в собствената си механа, на който присъстват негови близки приятели. Какъв точно е поводът, не се знае, ала бизнесменът от Ямбол открай време го раздава бохем и знае как да се забавлява.

Динко плаща немалка сума на Джена, за да му пее на частно. Обикновено цената да се наеме хитовата изпълнителка за подобно парти е 5-цифрена сума.

Реклама

Докато певицата изпълнява вечния сръбски хит "Йорговани" на Весна Змиянац и Дино Мерлин, Динко вади от джоба си огромна пачка с банкноти и ги хвърля над главата на изпълнителката в изблик на кеф. Ценните хартийки се озовават на земята, а Динко продължава да припява заедно с Джена.

За шумния купон, вдигнат от бизнесмена, се похвали самият той. Стори го с няколко клипа в социалната мрежа. Ямболският зевзек е видимо доволен шоуто, сътворено от певицата. Той редовно й взема микрофона, за да пее с нея.

Динко дори споделя пред Джена и коя му е любимата песен. И разбира се, си я поръчва. Той прекъсва репертоара на певицата, за да й съобщи искането си.

"Чакай, спри малко. Джена, имаш едно изпълнение, което ми е останало в съзнанието за цял живот. Една песен, свързана с първата ми любов. В моите бурни младини. На тая песен получих първата си целувка", разкрива Динко, след което запява част от парчето на Джена.

Любимата песен на Динко е "Веднъж да те бях ранила". Парчето е на близо 12 години, но Динко редовно го слуша.

Четете още

Динко яхна майбах за половин милион

Динко яхна майбах за половин милион

Динко купува въздушна линейка

Динко купува въздушна линейка

Реклама
Реклама
Реклама