Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/13896362 www.bgdnes.bg

БГ Барби си няма гадже

Андреа е щастливо необвързана 

Любовните разочарования ме калиха, претръпнала съм 

Без гадже живее в момента българското Барби! Притежателката на най-големите устни в света сподели пред "България Днес", че е щастливо необвързана и се радва по най-добрия начин на своята свобода.

Барбито изповядва, че ако наистина се влюби, е много отдадена.

"Много чувствителна съм и правя всичко за момчето, не изневерявам никога. Плакала съм за момче, имала съм периоди на лека депресия, защото съм била изоставена или е решил, че не му е сега времето за сериозна връзка", казва Андреа.

Реклама

Устни №1 е била прелъстявана и изоставяна в тийнейджърските години.

"Тогава преживявах тежко разделите. Плачех на рамото на най-добрата ми приятелка от Бургас. Тя е човекът, който най-много ме подкрепяше, повече от сестра ми е. Тя ме спасява от депресия и ме изважда от дупката и до днес", разкрива още студентката.

Като щастливо необвързана и без гадже, бургаската фурия скоро не е излизала с мъж.

"Много хора ми пишат в социалните мрежи иначе. Особено чужденци. Получавам постоянно предложения за платени екскурзии, престой, фотосесии, срещи, романтични уикенди. Не ми липсва любовта. Като по-малка бях по-емоционална, сега съм претръпнала към тези неща. Разочарованията ме калиха", казва Андреа.

Тя е категорична, че е готова да участва в следващия "Ерген".

"Стига да ме изберат, ще участвам с удоволствие. Би трябвало да ме одобрят, защото съм доста разпознаваем човек. Създавам по-голямо впечатление, а и със сигурност ще вдигна рейтинга", посочи пред вестника Андреа Иванова, която пръска над 40 000 лв. до този момент за различни процедури.

Родената в Бургас фурия и горда собственичка на общо 1200-кубикови силиконови гърди е категорична - би се впуснала в битката за следващия ерген и без хонорар.

"Такова участие остава спомен за цял живот, повече хора те разпознават и е голямо преживяване. Провокират те с различни игри и неща, които не искаш. Моята сила е да пея", разкри Андреа, която скоро трябва да се дипломира като бакалавър от Софийския университет в специалността "Немска филология".

Още на 4 години бургазлийката започва да пее в местния хор "Милка Стоева", където прекарва чак до 12-и клас.

Реклама

"През тези години съм пяла опера и класическо пеене. Любими са ми "Аве Мария", "Аве Верум" и други. Харесвах повече църковните песни, които изпълнявахме. Откакто дойдох в София, не съм се записвала в хор, но мисля да го направя. Много ми липсва това пеене. Това, че Евгени също е музикант, много ми допада. Човек на изкуството е. Такъв може да бъде бъдещият ми мъж. Въпреки че този тип мъже са малко по-екстравагантни личности", каза още пред "България Днес" БГ Барби.

Андреа е изгледала всички епизоди от началото на втория сезон на "Ергенът". А с интерес тя влиза в ролята на коментатор на жените и събитията в риалити формата за вестника.

"Харесвам Габи, освен красива на външност ми допада и това, че е първична и си казва всичко, което й е на душата. Приятна ми е и Пам, макар че се притеснява от визията си. Иска да покаже, че също е харесвана и има шанс да спечели. Много се радвам, че в този сезон са сложили такова момиче "плюс сайз" модел. Трябва да има всякакъв типаж момичета", казва Андреа.

И допълва: "Харесвам и Милица, която се разплака заради това, че е била жертва на домашно насилие. Аз също съм чувствителна на любовна тема. Страхотна е каузата на Валерия да спрем да купуваме облекла от животински кожи. Относно конфликта между Мони и Теодора - ако бяха задържали Теодора, занапред в шоуто можеха да стават още интересни моменти. Харесвам много и юристката Кристина. По красота тя е една от най-хубавите вътре. Харесвам също певицата Крисия още преди началото на шоуто, допадат ми песните й".

Андреа е категорична, че "когато се съберат повече от 5 момичета на едно място, ще стане конфликт, камо ли 20". "Нормално е да има интриги, конфликти и дрязги. Още повече че са изолирани за такъв период от време без телефони и интернет", убедена е притежателката на най-фамозните джуки в света.

Последното се явява ахилесова пета на студентката в Алма матер.

"И с малко храна може да се преживее, не е толкова важно. Изолацията без телефон е по-страшна. Всички сме свикнали с новите технологии и интернет. Пристрастена съм към тях и социалните мрежи. Това би ме изнервило. Ако си вътре и преживяваш всичко това, няма да мислиш както мнозина, които се изненадват навън от подобни реакции", споделя Андреа Иванова.

Според русокосото изкушение момичетата в "Ергенът" свикват с времето с факта, че има камери навсякъде, и постепенно се зараждат повече конфликти с напредване на шоуто. Така показвали истинската си същност.

Четете още

БГ Барби ще влиза в "Ергенът"

БГ Барби ще влиза в "Ергенът"

БГ Барби с рекордна 33-та вливка

БГ Барби с рекордна 33-та вливка

БГ Барби: Ставам политик!

БГ Барби: Ставам политик!

БГ Барби с рекордна 30-а корекция

БГ Барби с рекордна 30-а корекция

Реклама
Реклама
Реклама