Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14028830 www.bgdnes.bg

Актрисата Алекс Сърчаджиева: Мислила съм за самоубийство

Откакто Иван си отиде, вече четири години не съм плакала

"Мислила съм за самоубийство след смъртта на майка ми Пепа, но това не е вариант. Знам какво е мъка, аз от четири години не плача, откакто Иван си отиде. Много искам да се разплача, но само ми се насълзяват очите. Сигурно е защитна реакция."

Това сподели актрисата Алекс Сърчаджиева в предаването по Би Ти Ви, което води - "Животът по действителен случай".

Реклама

Гост на Алекс бе колежката й . Тя си припомни как едно от най-трудните неща в живота й била смъртта на майка й, както и на баба й.

"Мама почина в ръцете ми, получи емболия, което е задушаване. Само каза в последния си миг на пресекулки: "Не се притеснявай, аз ще се оправя", и това беше. Тогава си дадох сметка колко е важно да оценяваме всичко, което имаме и се случва в живота ни", казва Гладнишка. Малко след родителката й си отишъл и домашният й любимец, а котката паднала от 8-ия етаж, но оцеляла.

"Всичко изведнъж ми се обърна, но до мен от години насам е един човек - Иван, който не обича да се шуми около него, както и да се показва в обществото", сподели още Гладнишка. Според нея връзката с любовта на живота й е кармична.

"Много трансформации съм имала през годините, но той все е до мен. Дори когато написаха, че един мой приятел дизайнер е с мен, а съм зарязала Иван, дори тогава не се скарахме", обяснява актрисата.

"Винаги много ми е било хубаво да си работя с теб. Най-много се забавлявахме, когато играхме в постановката "Секс за първи път". И аз понеже си пиша нещата в тефтер, бях си записала точно това заглавие, а София, дъщеря ми, отвори страницата и изумена ме пита: "Мамо, какво е това - 20 март - секс за първи път", разказва случка от работата на двете с колежката й Алекс Сърчаджиева.

Самата тя в своя спектакъл "На живо" също разказва лични моменти от живота си. "Това беше моята мечта - да ме видят такава, каквато съм, да ме разберат, защото всички смятат, че ме познават. Ежедневно и аз се боря за правото си на любов, преодолявам мъката от личните си загуби и водя битки, за да бъда щастлива и да отгледам дъщеря си София сама. И всичко това ми се случва под безпощадните светлини на прожекторите", разказва Алекс в представлението си.

Четете още

Алекс Сърчаджиева още страда много за Ласкин

Алекс Сърчаджиева още страда много за Ласкин

Смятали Алекс Сърчаджиева за разпоретина

Смятали Алекс Сърчаджиева за разпоретина

Алекс Сърчаджиева още плаче за Ласкин

Алекс Сърчаджиева още плаче за Ласкин

Алекс Сърчаджиева ще води ново предаване по Би Ти Ви

Алекс Сърчаджиева ще води ново предаване по Би Ти Ви

Реклама
Реклама
Реклама