Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14046968 www.bgdnes.bg

Край на войната! Алисия и Гери Никол се помириха

Това е едно тъпо съвпадение, не съм ядосана, заяви фолкпевицата за еднаквите им песни 

Пожарът на скандала между Алисия и Гери Никол угасна!

Шармантните певици бяха в неофициална война през последните месеци, след като и двете пуснаха песни, които се казват "Телефона", а клиповете към парчета имат прекалено много сходства.

Реклама

Алисия още през декември е готова с песента, но отива на лежерна почивка в Шри Ланка и решава, че когато се върне у нас, тогава ще пусне клипа. Междувременно Гери Никол и дуетният й партньор Лео изненадват всички, като пускат да се върти по телевизиите парче със същото име. И напрежението е факт.

Но Алисия решава да постъпи мъдро и дипломатично, като неглижира скандала и щедро разказва, че между нея и по-младата й колежка има изкуствена война, за която двете нямат вина.

"Това за ядосването е някаква интерпретация на някой. Видял ли ме е да се ядосвам - не! Това го прави жълтата преса - вкарва ни някакви излишни емоции. Това е песен, която още декември казах, че ще излезе с такова заглавие. Аз съм далеч от мисълта, че Гери Никол и Лео са знаели, че ще излезе такава песен, за да се казва и тяхната по този начин. Аз с Лео и с Гери съм в супер отношения. С Лео имаме страхотен дует, който много се харесва... Това е едно тъпо съвпадение, така да се каже", изпада в емоционално откровение пред "Стар рипортърс" Алисия и слага точка на напрежението.

Войните в чалга средите са нещо нормално, но бързо отшумяват. Единствената, която продължи с години, е между Преслава и Галена, като там конфликтът беше заради музикални награди.

Четете още

(ВИДЕО) Вижте как Алисия прави секси фитнес

(ВИДЕО) Вижте как Алисия прави секси фитнес

Гери-Никол емигрира

Гери-Никол емигрира

Гери-Никол си връща мъжа с песен

Гери-Никол си връща мъжа с песен

Таткото на Гери-Никол я спирал да пее чалга

Таткото на Гери-Никол я спирал да пее чалга

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама