Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14047108 www.bgdnes.bg

Диана Димитрова за скандала с Вергов: Ще се боря за истината до кръв!

Ненавиждам лъжите и ще се боря за истината до кръв, защото вече не става въпрос само за мен и причинената травма. Картината е много, много по-голяма! Това написа в профила си актрисата Диана Димитрова по повод скандала с Юлиан Вергов. След като почти цялата гилдия застана зад известния актьор, Диана Димитрова проговори за реакциите след разкритията й за упражнено насилие върху нея.

"Рискувах цялата си кариера в името на истината, защото това е пътят. Пътят е да не се мълчи! Насилието е грозно, а още по-грозни са хората с маските, които стоят зад него", коментира талантливата актриса и художничка.
Напук на коментарите, че е проговорила 5 години след случилото се, тя споделя, че за първи път е говорила завоалирано за случката пред Мариян Станков-Мон Дьо през декември 2018 г.
"Спомням си, че Мариян Станков спря да си гледа записките с въпросите. Само хора, които са преминали през такава травма, знаят колко е трудно да го изречеш. Само хора, които са преминали през такава травма, знаят колко е трудно да говориш пред камера", казва Димитрова.
Тя отказва да коментира подигравките по свой адрес. "Само ще кажа, че има огромна разлика от това да си личност и от това да си известен. Животът тези известни хора ги е обидил достатъчно", посочва актрисата.
На нейна страна застанаха Весела Казакова, която първа от филмовия бранш я защити от нападките. Последва я колежката й Елен Колева, която също сподели позицията си в социалните мрежи.
"Колко е страшно и колко е тъжно, когато една жена, над която очевидно е упражнено насилие, е нападана от цяла една "Гилдия-Мафия"! Една жена - сама срещу озверели "защитници". Диана, ти освети цялата мръсотия, повдигна завесата, за да видят хората какво се крие зад фалша на "Звездите", написа Колева в профила си.
Преди няколко дни прокуратурата обяви официално, че прекратява делото, заведено от Диана Димитрова, за упражнено насилие от страна на Вергов. Според държавното обвинение няма достатъчно доказателства за повдигане на обвинения. Експертиза доказва травмите на актрисата, но няма свидетели, които да потвърдят думите й за случилото се на снимките на "Откраднат живот".
Вергов твръди, че никога не е удрял колежката си, че двамата са имали само приятелски взаимоотношения, докато тя не си е позволила да пише скандални съобщения на 15-годишната му дъщеря.

Четете още

Луиза Григорова за насиненото лице на Диана Димитрова: Всичко е грим

Луиза Григорова за насиненото лице на Диана Димитрова: Всичко е грим

Гилдията зад Вергов

Гилдията зад Вергов

Диана Димитрова изригна, обяви че ще съди Вергов за лъжа, говори за "рецидивист с психически отклонения" и "изрод"

Диана Димитрова изригна, обяви че ще съди Вергов за лъжа, говори за "рецидивист с психически отклонения" и "изрод"

Три версии за побоя на Диана Димитрова

Три версии за побоя на Диана Димитрова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама