Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14047480 www.bgdnes.bg

Николета и Ники забегнаха в Италия

Избраха любимо място в Сицилия през почивката на "Левски"

Николай Михайлов и Николета Лозанова си откраднаха няколко дни романтика в Италия. Двамата използват почивката, която треньорът на "Левски" Станимир Стоилов даде на играчите си. Мъри ги разпусна за пет дни заради голямата пауза в първенството.

Веднага след победата над "Арда" с 3:0 вратарят отпраши за Апенините. Там вече го чакаше Николета, която пътува за Италия малко по-рано. Двамата избраха за ваканцията си любимо тяхно място на остров Сицилия, научи "България Днес". Ники и Николета бяха там и миналата година, но през май.

Реклама

Двойката се настани в един от най-луксозните петзвездни хотели. Нощувката в двойна стая струва 6845 лева. Предлага панорамна гледка към вулкана Етна и сицилианското крайбрежие. Хотелът разполага с открит басейн и СПА център. Невероятните градини на комплекса са родени много преди него. Създава ги англичанката лейди Флорънс Тревилиан през XIX век. Тя се мести на Сицилия след скандал в двора на кралица Виктория. Днес градините са любимо място за отмора на гостите на хотела. Николета показа част от тях в няколко сторита в инстаграм.

Лозанова за пореден път не остана незабелязана край басейна. Тя събра погледите на мъжете с бански в телесен цвят. Горнището без презрамки едва удържаше бюста й за радост на зяпачите.

"Повече витамин D, моля", написа плеймейтката под своя снимка от слънчевите бани, които си прави.

Ники и Николета са любители и на италианската кухня. Още първата им вечер на острова се насладиха на вечеря с морски деликатеси, като се придвижват из острова с малко спортно автомобилче.

Италия е любима дестинация на известната двойка. Освен до курортите Лозанова и Николета обичат да отскачат до Рим и Милано, когато имат възможност.

Четете още

Николета и Ники избягаха на Сейшелите

Николета и Ники избягаха на Сейшелите

Николета и Ники М гърмят на ретро чалга
Николета и Ники М гърмят на ретро чалга

Николета и Ники М гърмят на ретро чалга

Николета и Ники с бебе и сватба

Николета и Ники с бебе и сватба

Николета под карантина
Николета под карантина

Николета под карантина

Реклама
Реклама
Реклама