Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14065995 www.bgdnes.bg

Братя Аргирови на една сцена със Стоичков

По случай 40 години на сцената

Канят и Соня Васи, скандалът между тях бил измислен

"Златните хитове" на братята Благовест и Светослав Аргирови ще звучат на концертната сцена в родния им Пловдив. Това ще се случи на 8 юни от 20,00 часа в Летния театър "Бунарджика".

Легендарните естрадни гласове готвят огромни изненади, а една от тях е присъствието на футболната звезда Христо Стоичков, който ще изпълни рефрен от познат хит на двамата.

Реклама

"Искаме всичко да е изненада, затова няма да споделя какво точно ще правим. Хората ще участват в невероятно шоу", каза мениджърът на проявата Евгени Боянов.

От своя страна братя Аргирови са поканили и партньорката си от соцвреме Соня Васи да се качи на сцената заедно с тях, макар че тя живее в САЩ и от години не е идвала у нас.

"Създаде се изкуствен скандал с неща, писани в книгата за нея от нас, които не са верни. Но ние се чухме и всичко е наред", сподели Светослав за интрига, спретната от близки до певицата, които искали да я скарат с дуета.

Междувременно другата голяма звезда от Пловдив - Христо Стоичков, от години е в прекрасни отношения с близнаците. Те взаимно си рекламират концертите и спортната марка на футболиста.

"Ицо е гениален, няма друг като него", категорични са братята, които са гледали всички знаменити мачове на носителя на "Златната топка" и "Златната обувка".

Реклама

Знаменитата осмица, с какъвто номер играеше преди време футболистът, знае всяка песен от репертоара на Благовест и Светослав, а на някои от песните дори има невероятни спомени.

"Преди полета ми към Доха на последното футболно първенство прочетох книгата на Братя Аргирови - "Гот е да сме двама", и си припомних как ни изпратиха с песен националния отбор на Мондиала в Мексико през 1986. Велик момент!", сподели Камата и допълни: "А техните песни са звучали в най-веселите и най-трудните моменти на живота ми", откровен бе Ицо.

С концерта си братя Аргирови увенчават 40-годишния юбилей от началото на тяхната вълнуваща изява на концертната сцена. И двамата са амбицирани да постигат съвършенството, и двамата мечтаят и търсят нови музикални предизвикателства, и двамата пожелаха да споделят мечтите си с оркестъра на Русенската опера.

Изпълненията си в Пловдив Аргирови определят като специален и заради факта, че през миналата година с решение на общинския съвет там единодушно бяха удостоени с най-престижното отличие "Почетни граждани на Пловдив". Званието им бе връчено през декември миналата година.

"В този предстоящ концерт ще звучат най-известните ни парчета с нови аранжименти, съставени от диригента Димитър Косев", похвали се Благовест.

Двамата са поканили и едни от най-големите си приятели като специални гости. Това са Тони Димитрова, Веселин Маринов и Роси Кирилова.

"С Тони ще изпеем и нови парчета, както и песента "Срещу вятъра", която хората много харесват. Тони е много хубав човек и приятел", казват братята.

Четете още

Стоичков разпуска на басейн в Руанда

Стоичков разпуска на басейн в Руанда

Соня Васи на война с братя Аргирови

Соня Васи на война с братя Аргирови

Реклама
Реклама
Реклама