Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14076600 www.bgdnes.bg

Вики Бекъм крие кълките

Рио Фърдинанд призна, че не е виждал Пош Спайс да похапва

Съпругата на бившата футболна звезда Дейвид Бекъм - Виктория, се скри в дълга до глезените рокля и слънчеви очила като телевизори след коментарите по неин адрес, че не яде нищо и това е някакво болестно състояние.
Папараци издебнаха бившата певица пред бутик на собствената й марка в Лондон.

48-годишната бивша спайска показа стройната фигура в пастелнорозова рокля и мрежест чорапогащник, докато носеше големи слънчеви очила и бели обувки на ток.
Вики е в добро настроение, тъй като наскоро беше обявено, че бизнесът й най-накрая е реализирал печалба, след като прекара 13 години "на червено".
Само преди дни бившият съотборник на мъжа й - Рио Фърдинанд, призна, че никога не е виждал певицата да яде нещо, а е вечерял с Дейвид и половинката му неведнъж. Днес коментатор, Рио и Бекъм някога носеха и националния екип на Англия, което ги сближи още повече.
Докато говори за австралийското радио шоу Кайл и Джаки О, водещата призна, че е обсебена от диетата на Виктория, тъй като модната дизайнерка е известна с придирчивите храни. На това Рио се изпусна, че никога не е виждал Вики да яде нещо. Кодомакинът на Джаки Кайл Сандиландс прекъсна бързо темата, за да не набере скорост: "Не можеш да питаш играч за съпругата на друг футболист!".
По-рано Виктория предложи бегъл поглед към своята екстремна диета, след като Дейвид призна, че яде само риба и зеленчуци на скара. Майката на четири деца, на 48, каза пред модно издание, че изпълва диетата си със здравословни мазнини и редовно прави детоксикации, при които се въздържа от пиене на алкохол.

Четете още

Дейвид Бекъм прави уиски и текила

Дейвид Бекъм прави уиски и текила

Виктория Бекъм и снахата се сдобриха

Виктория Бекъм и снахата се сдобриха

Григор Димитров с каскет на шопинг

Григор Димитров с каскет на шопинг

5 млн. паунда за година изкара Бруклин Бекъм

5 млн. паунда за година изкара Бруклин Бекъм

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама