Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14112673 www.bgdnes.bg

КРАЙ! Силиконовата Габи аут от "Ергенът"!

Безпрецедентно - аут е и Мис Русе 2017 Габриела Великова

Краят на една ера дойде! Най-колоритната участничка в "Ергенът" е аут от шоуто! Силиконовата фурия Габи не получи роза и напусна имението на ергенките.

Евгени направи безпрецедентна постъпка и изгони не еднo, а две момичета. Заедно с най-обсъжданата сред претендентките за сърцето на пианиста си тръгна и нейната съименничка Габриела Великова - носителката на титлата Мис Русе 2017.

Реклама

Малката Габи, както наричаха другите участнички инфлуенсърката с огромните джуки, си изпроси изгонването, след като вдигна няколко стандала и обиждаше други момичета. Грозни думи тя отправи към Меган, Ивелина, която нарече "тъпа", а по-късно руга и редакторката Елена. Накрая радразнената пловдивчанка с абсурдните джуки обеща на всички останали в къщата да им вгорчи живота до край. Но явно няма да има тази възможност.

Изненадващо Виктория получи две рози от Евгени, който й призна, че най-много иска тя да остане, след като двамата проведоха задушевен разговор. Именно стюардесата се оказа голямата победителка на вечерта. В началото тя разкри, че от година се е променила много, изгражда се отново като човек, търси духовност и има имстрах от близост, за да не рухне независимостта й. Точно това тя обясни емоционално и на Евгени, с което явно докосна сърцето му.

След като двете Габита останаха на финала и очакваха коя от тях ще е щастливката, която ще получи роза и ще остане в риалити формата, Евгени направи нещо неочаквано. За първи път в шоуто ергенът подари две рози на една жена - стюардесата Виктория. Така и едната, и другата Габриела останаха с пръст в устата и си тръгнаха.

Преди безславното отпадане далеч преди финала на шоуто, силиконовата Габи влезе в люта война със своите опонентки в имението. Първа на мушката се оказа Ивелина.

„Тъпа е като Мики Маус! Върви като тъпунгер след мен. Сама си е виновна за поведението ми. Какво ми се хили в лицето тая глупачка?“, нареждаше пловдивчанката.

Реклама

Последва словесен залп и към Пам. „Дойде ми до гуша от твоите глупости. Недей да се възползваш от килограмите и състоянието си“, изостри още повече тона Габи.

В скандала се намеси Елена, която опита да защити нападнатите от силиконката, но си навлече гнева на набралата скорост Габриела.

„Не те понасям, изрод! Напрягаш ме! Мълчи и не ме дразни, Елена! Няма да ти дам да ме мачкаш. Ще ви съсипя всички“, избухна вече бившата ергенка.

Четете още

Ергенът Евгени разкрива какви момичета не понася

Ергенът Евгени разкрива какви момичета не понася

Първа сватба в "Ергенът"!

Първа сватба в "Ергенът"!

Ергенът майстор на каратето

Ергенът майстор на каратето

Не е за вярване! Изгонената Лиа от "Ергенът" се сгоди!

Не е за вярване! Изгонената Лиа от "Ергенът" се сгоди!

Реклама
Реклама
Реклама