Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14132696 www.bgdnes.bg

Юксел Кадриев с юбилей и нова песен

Водещият на новините по bTV Юксел Кадриев отпразнува 50-годишен юбилей преди дни. Въпреки че на пръв поглед годините не му личат, топ новинарят е решил да отбележи празника скромно и само с най-близките си. Екранният партньор на красивата Виктория Петрова може да е позагубил от стария си блясък, но по всичко личи, че времето не се отразява на младежкия дух и хобита на Юки, както го наричат колегите в телевизията.

Когато не е на работа, Кадриев се развлича със спорт. Напоследък известният журналист тренира усилено и вече е направил коремна преса. Освен във фитнеса, където се поти с тренировки три пъти в седмицата, Юксел редовно прави и походи в планината. Обожава Витоша и околията. С двама от колегите си в момента оглежда и за маршрут, по който да ходи на работа с колело, вместо с автомобила си.

Реклама

50-те години Кадриев започнал с фрешове, салати и здравословни храни. Дори близките си почерпил с плодове и специални сладки без захар.

Освен с юбилея в личния си календар, топлицето на новините отбелязва и 20 години в медията. Юки е любимец на всички в нюзрума, а женската част не спира да му прави комплименти за добрата форма.

След тежката раздяла със съпругата си - Бонка Георгиева, Юксел сам се грижи за дъщеря си - Габриела и възрастните си родители.

Освен в журналистиката, момичето му най-много се радва на неговите успехи в пеенето. Юки вече записа коледна песничка, с която показа много добри музикални умения. Журналистът дълго време ходи на професионални уроци и може да похвали с успехи и на това поприще.

Негови колеги споделят, че вече е готов с ново пролетно парче, вероятно за Великден, но когато е напълно готов, ще го сподели с приятели и фенове в инстаграма си.

Четете още

(ВИДЕО) Юксел Кадриев с нова песен

(ВИДЕО) Юксел Кадриев с нова песен

(Видео) Юксел Кадриев: От две години пея

(Видео) Юксел Кадриев: От две години пея

( Видео) Юксел Кадриев пълен с таланти - пее, пише, рисува

( Видео) Юксел Кадриев пълен с таланти - пее, пише, рисува

Юксел изкачва върхове

Юксел изкачва върхове

Реклама
Реклама
Реклама