Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14187828 www.bgdnes.bg

Певицата Уна Хийли се покая: Срам ме е от тройката с Дейвид Хей!

Срам ме е от тройката с Дейвид Хей!

Това призна певицата Уна Хийли, която имаше връзка с известния боксьор. Британецът въртеше едновременно две гаджета, но в крайна сметка Уна се оттегли и сега се чувства доста сконфузена. Във връзката участва и Сиана Озбърн, която засега остава със спортиста. Хийли вече има заместничка в лицето на Мика Джова, така че боксьорът отново е с две гаджета. Трите момичета дори за кратко бяха се събрали около Хей, но дали е имало четворка, историята мълчи.

Напусналата любовния триъгълник (или четириъгълник) певица представи и новото си парче, в което се пее, че "момичетата също са играчи", като според феновете посланието е насочено към бившия. Хийли в момента е сама и се е отдала на отглеждането на двете си деца от нейния бивш съпруг - ръгбиста Бен Фодън. Източник на списание "ОК" казва, че певицата се "срамува от тройката и не иска да има нищо общо с тях", след като "напусна в подходящия момент".

Реклама

"Тя трябваше да прекъсне връзката и сега не иска да има нищо общо с тях. Самият Дейвид е на друг път, в момента той се наслаждава на живота. Всичко е заради неговото его и охолен начин на живот", казва близък на Хийли. "Аз съм неомъжена и отглеждам двете си деца, както много други самотни родители - и мъже, и жени, върша страхотна работа. Аз съм самотен родител, не харесвам термина самотна майка", добавя самата певица.

Дейвид Хей ракри наскоро разкрепостения си начин на живот. "Озовах се в компанията на хора с отворени сърца, които ме възприемат през призмата на ежедневните ми действия, а не през обществените очаквания, натрапени на мъж на 42 години - написа Хей, показвайки се с трите си жени. - Ще е необходимо пренастройване на начина ми на живот, тъй като облеклото от джапанки, шорти и вечно гол корем едва ли е подходящо за климата на родния ми град Лондон."

Четете още

Тв водеща прежали тройката с Дейвид Хей

Тв водеща прежали тройката с Дейвид Хей

Боксьорът Дейвид Хей празнува с едно от двете си гаджета

Боксьорът Дейвид Хей празнува с едно от двете си гаджета

Хей уредил тройката по Интернет
Хей уредил тройката по Интернет

Хей уредил тройката по Интернет

Дейвид Хей прави тройка в Мароко

Дейвид Хей прави тройка в Мароко

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама