Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14402575 www.bgdnes.bg

Синът на Христо Петков от "Капките": Тате, беше пълен провал!

"9-годишният ми син Константин ми каза: "Тате, пълен провал беше този път. Хич не ти се отдава да бъдеш жена, но не се притеснявай, това не зависи от теб. ", беше много забавно, но той никога не ми спестява нищо! " , разказва актьорът Христо Петков пред Нова тв., който в момента е участник в култовото предаване "Като две капки вода".

"Много ме спират по улиците, откакто съм в "Капките". Бях на разходка с малкия ми син, който е на 9 месеца и се опитвам да го приспя докато го мъкна в бебешката раница. Много хора минават и ми казват: "Успех, браво, много си добър".  По едно време виждам в далечината двама младежи, които ме гледат и изведнъж единият извика към мен - "Братле, пълна трагедия!, а приятелят му добави  -  "За какво ти е това бе, братле?, а аз умрях от смях. "Въобще не го очаквах това и избухнах в бесен смях, а  двамата младежи също се спукаха от смях. Беше много готино!", спомня си един обикновен ден на разходка с малкото си детенце родният актьор.

Реклама

Христо само след няколко часа ще се превъплъти не в един, а в два образа в "Капките", актьорът ще се превърне в групата "Молец" и ще изпълни песента им "7 дни".

Редом до актьора в предаването "На фокус" с Лора Крумова бе и рокаджията Тома Здравков, на когото също му се падна да е жена на миналия лайф, но според неговите деца - доста го бива.

"Моите деца смятат, че ме бива, когато играя женски образи, за съжаление и днес ще съм отново жена. Не коя да е, а баба Тина" споделя Тома, визирайки музикалната икона Тина Търнър. Тома също така открива много неща за себе си, докато е в "Капките".

"Мога да си променям тембъра си от мъжки в женски, което не знаех. Обаждат ми се всякакви композитори, които искат да работим заедно. Това е идеята на всичко. Супер гот е!"

Според Тома и Христо има хора, които смятат, че не се раздават на макс, но това е напълно грешно впечатление. Това тяхно изказване идва след като и към двамата е имало коментари в някои социални мрежи, че дават всичко от себе си.

"В "Като две капки вода" всички, ама всички, дават най-доброто от себе си!  Няма човек, който да не го взема отговорно и присърце. Някакъв вътрешен стремеж е - да дадеш най-доброто от себе си. Всички дават 100 % от себе си!.", казва Христо, а Тома го подкрепи напълно.

Двамата участници в "Капките" се запознават в предаването и веднага се "сдушват". Двамата имат по 2 деца и слушат еднаква музика. Ще ходят заедно на концерта на групата "Пантера". Друго нещо, което актьорът и певецът споделят, е това, че и двамата не си гледат след като имат изпълнение в "Като две капки вода".

Предстои довечера да видим как ще се справят в новите си образи!

Четете още

Славка Калчева ще прави дует с РОКАДЖИЯ. Вижте кой е той

Славка Калчева ще прави дует с РОКАДЖИЯ. Вижте кой е той

Тома надви в "Капките" като Славка Калчева

Тома надви в "Капките" като Славка Калчева

Реклама
Реклама
Реклама