Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14506252 www.bgdnes.bg

Бившата на Васил Драганов ражда до дни, Андреа дарява новия си с дъщеричка

Детенцето заченато преди развода й с актьора

Журналистката Андреа ще дари новия си любим Борислав с дъщеричка

Андреа Андреева, бившата половинка на Васил Драганов, ражда в първата десетдневка на юни, научи "България Днес" от самата нея. Журналистката ще дари новия си избраник - столичния ресторантьор Борислав Манов, с момиченце. От предишния си брак той има син тийнейджър. Популярният комик и Андреа пък са родители на Давид и Любов, които след раздялата им останаха при баща си.

"Когато двама души се обичат, а така смята и Андреа, няма нищо по-логично от това да създадат живот", категоричен е Борислав Манов.

Реклама

Мъжът, заместил актьора в сърцето на екстелевизионерката, разкри самоличността си първо и единствено пред "България Днес". В пика на скандала между Васил Драганов и Андреа Манов изповяда, че тя е "жената на живота му".

Преди да напише в социалката си: "Обичам те, любов моя! Време беше", ресторантьорът коментира за "Българиая Днес", че "ситуацията с Драганов ескалира много грозно". "Ще се изразя по-брутално - не трябва да си вадим кирливите ризи пред децата", каза още Борислав Манов.

До публичното му обяснение в любов бившата брачна партньорка на звездата от "Комиците" пазеше самоличността на новия мъж до себе си. Пред "България Днес" Борислав Манов обаче повдигна завесата над техните отношения и уточни, че досега не е искал да се намесва в конфликта между избраницата си и бившия й съпруг в името на техните деца и на своя син. "А и в името на бебето, което очакваме през юни", призна още той.

"Нормално е Васил Драганов да реагира така, защото е уязвената страна в случая. Но такъв е животът", убеден е новият любим на бившата БНТ репортерка. Манов обаче подчерта, че не иска да отговаря на героя от "Комиците" по същия начин.

Приятели на бъдещите родители ги посъветвали да не дават никакви изявления в медиите до появата на общата им рожба на бял свят. Андреа ги послушала от суеверие, а таткото - от нежелание да налива вода в мелницата на раздора между възлюбената си и бившия й мъж.

Манов, който преди да се посвети на ресторантьорския бизнес, е завършил НАТФИЗ, не надавал глас за щастливото събитие и от прагматични съображения. И те са да не навреди на интересите на избраницата си в съдебното решение за развода им. Нещата обаче стават неочаквано комплицирани, защото момиченцето на ресторантьора и Андреа е било заченато, когато тя и актьорът още не са били официално разведени.

С атаката си към бившата си половинка, смятат негови колеги, актьорът е целял и да разкрие, че той и Андреа са във фактическа раздяла, не живеят под един покрив, а тя се е пренесла в жилището на приятеля си, когото Драганов преди няколко месеца нарече "стар кебапчия". После се извини за думите си, обяснявайки ги с шока от измяната на съпругата си, с която навремето се оженили по голяма любов.

Четете още

Бившата жена на Васил Драганов в напреднала бременност, показа наедрелия корем

Бившата жена на Васил Драганов в напреднала бременност, показа наедрелия корем

Васил Драганов: Моля жена ми за прошка

Васил Драганов: Моля жена ми за прошка

Реклама
Реклама
Реклама