Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14527094 www.bgdnes.bg

Гришо и Мадалина с любовни признания

Магията е във въздуха с теб, казва Димитров на новото гадже

Григор Димитров и румънката Мадалина Генеа са влюбени до уши! Прясната звездна двойка си размени любовни признания и ги сподели с последователите си в социалните мрежи. Сексбомбата Мадалина илюстрира обичта си към българина с една чайка, която в полета си носи друга върху гърба си. "Ти и аз! Ти правиш невъзможното възможно", написа Генеа и отбеляза Гришо в споделеното стори.

От своя страна Димитров бързо отвърна с друго интимно признание. "Магията е във въздуха с теб", отговори най-добрият ни тенисист. Гришо и Мадалина разкриха публично връзката си покрай 32-ия рожден ден на бившият №3 в света. Двамата бяха заедно на празника и малко по-късно изненадаха феновете с еротична фотосесия, на която са полуголи. На кадрите тенисистът натиска здраво 34-годишната румънка. Гришо дори е хванал Мадалина палаво за врата. Особено впечатление направи татуировката на българина, която той има на интимно място.

Реклама

Малко по-късно гълъбчетата изтриха снимките, но на всички стана ясна химията помежду им. Двамата изглеждат като влюбени ученици, което е доста странно за Григор. До този момент най-добрият български тенисист не споделяше публично чувствата си към своите гаджета. С предишната си приятелка Лолита той се появяваше много рядко, а общите им снимки се броят на пръстите на ръцете. Фотосесията на Димитров с Мадалина предизвика вълна от коментари в интернет. Повечето фенове са на мнение, че българинът трябва да се съсредоточи върху кариерата си, а не да се прави на еротичен модел. В момента Мадалина Генеа е на кинофестивала в Кан, където присъства на премиерата на най-новия филм на Мартин Скорсезе.

Румънката не пропусна да се похвали с бляскавите си тоалети на червения килим. От своя страна Димитров е в Цюрих, където ще участва на местния тенис турнир.

Лолита дави мъката в Сен Тропе

Бившата приятелка на Григор Димитров - Лолита, теши мъката от раздялата в Сен Тропе. Рускинята е в баровския курорт с много приятелки, като компанията набляга на вино и шампанско. "Аз и моите красиви момичета", казва Лолита, която поне на снимките е усмихната и не изглежда да страда особено по Димитров. Преди няколко дни рускинята отговори индиректно на провокацията с фотосесията на Григор и новата му любов Мадалина.

Лолита, която се изявява и като психолог, говори със свои последователи за "токсичните бивши". Рускинята смята, че трябва да се гледа в бъдещето, а не в миналото. "Нека миналото си остане там, където е - в миналото! Оставете го зад себе си и отворете нова глава с красиви хора около себе си", съветва Лолита.

Четете още

Откривателят на Гришо ПРОГОВОРИ за първата им среща

Откривателят на Гришо ПРОГОВОРИ за първата им среща

Гришо възбужда новата с еротичен татус

Гришо възбужда новата с еротичен татус

РАЗКРИХА СЕ! Гришо награби румънката

РАЗКРИХА СЕ! Гришо награби румънката

ОФИЦИАЛНО! Гришо остави Лолита заради Мадалина

ОФИЦИАЛНО! Гришо остави Лолита заради Мадалина

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама