Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14528471 www.bgdnes.bg

Ангел Дончев дебютира с "Фалшиви усмивки"

Ангел Дончев дебютира на фолк сцената с дебютен проект, озаглавен “Фалшиви усмивки” . Песента е по музика на Васил Тодоров - Чико и на косовеца Alex Prokuplja, а текстът е на неговият колега Карлос.

Проектът бе променян на няколко пъти, като някои от версиите ще излязат на CD като макси сингъл. Официалният ремикс ще излезе със своя видеоверсия съвсем скоро. Видеото е заснето в Хургада, Египет, Като всичко станало на магия . Видеото е заснето в Хургада, Египет.

Реклама

“Всичко беше организирано на магия, тъй като знаех, че ще пътувам натам, седмица-две преди снимките. Намерих екип, който снима клипове и рекламни видеа и се свързах с тях незабавно. Бяхме на семейна ваканция с приятели, които не знаеха, че ще снимам видеоклип. Един ден просто казах, че излизам с някакви хора по работа за някакви снимки и се прибрах вечерта късно. Тъй като бяхме в пустинята, нямахме обхват и никой не можеше да ми се обади. Майка ми се беше притеснила, че сигурно са ме отвлекли и убили вече", споделя Ангел Дончев.

Снимачният ден започнал рано сутринта. За да влязат навътре в пустинята от екипа взимат истински бедуин, който знаел как да навлязат по-навътре в пустинята и да се върнат.

В клипа участва молдовката Sabrina Erian, която живее в Кайро и развива кариерата си там. Самата моделка участва във видео на мегазвездата Mohamed Ramadan.

Реклама

Четете още

Чалга дивата Есил Дюран и поп певицата Михаела Филева ще пеят на гей парада

Чалга дивата Есил Дюран и поп певицата Михаела Филева ще пеят на гей парада

Софи Маринова „изневери“ на Устата с Криско

Софи Маринова „изневери“ на Устата с Криско

Реклама
Реклама
Реклама