Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14566605 www.bgdnes.bg

Шокиращо отслабване! Ергенката Мони свали 30 кг.

Ориенталската танцьорка Мони Зенгиннер се смъква от 85 на 55 

Шокиращо отслабване регистрира една от най-сексапилните ергенки!

Ориенталската танцьорка Мони Зенгиннер, която впечатли в шоуто с кръшни танци и сочни форми, крие тайна за наднорменото си тегло. До момента, в който не решава да я разкрие публично.

"Винаги съм знаела, че най-силният ми противник е този в огледалото. Боря се с него цял живот, побеждавала съм го не малко пъти. Една от най-трудните ми битки беше тази с килограмите. В продължение на 6 месеца свалях килограми, които качих за 6 седмици. Килограмите не бяха малко, бяха 30. Миналия февруари тежах 85 кила. Нямам страх от никого, защото победих себе си. Няма кой да ми се опре", сподели пред своите последователи огнената брюнетка, която е доволна от участието си в култовото риалити.

Реклама

"Влязохме в "Ергенът", за да разбиваме стереотипи. Исках да покажа, че не всички красиви и суетни жени са глупави. Пам желаеше да покаже, че не е задължително да си слаба, за да бъдеш красива. И двете успяхме. Успяхме и да срещнем любовта", обяви варненката.

Зенгиннер разкри по-рано, че изобщо не е впечатлена от главния герой Евгени Генчев. Нещо повече, той се оказал съвсем различен типаж от очакваното. Силиконката дори си тръгва разочарована от ерген номер две.

"Честно казано, преди да отидем в Турция, мислех, че е по-различен тип мъж. Истината е, че ние сме много различни. Оказа се, че той харесва жени, които, как да кажа, са "лош" пример. Не мисля, че дори можем да сме приятели. Освен това в него има нещо прекалено момчешко, очаквах по-зрял мъж като поведение", разкрива танцьорката. Според нея пианистът дори се притеснил повече от необходимото по време на личната им среща. Изобщо не я поглеждал в очите и така и не успели да намерят теми за разговор.

Четете още

Мони Зенгиннер от "Ергенът": Габи се храни със злоба

Мони Зенгиннер от "Ергенът": Габи се храни със злоба

Изгонената Мони Зенгиннер: Не харесвам Евгени, участвах в "Ергенът" за слава

Изгонената Мони Зенгиннер: Не харесвам Евгени, участвах в "Ергенът" за слава

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама