Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14566689 www.bgdnes.bg

След развода! Заливат Кобилкина с предложения за брак

Сексоложката обаче още не е готова за брак №3

Прясно разведената Наталия Кобилкина е залята с предложения за брак.

Само дни след като обяви, че се разделя със съпруг №2 Такис Дретакис, сексоложката получава питания дали иска да стане нечия законна жена.

Предложенията са напълно сериозни. Мераклиите за сърцето на Кобилкина били доста, най-вече българи, но имало и от богати чужденци. А писанията, които получава сексоложката, са пълни с откровения до болка.

Реклама

Кандидатите са както по-възрастни господа, така и млади и яки мъжаги, искащи да свият любовно гнездо с красавицата, която на всичко отгоре разбира и от секс.

"Постоянно ме питат дали наистина съм разведена и искат ли да се омъжа за тях. Имам над 100 подобни съобщения само във Фейсбук", признава откритието на Слави Трифонов.

Няколко от кандидатите предлагат на Кобилкина разкошен живот в чужбина. По думите им всичко на сексоложката ще й бъде уредено, както и за малкия й син - Филип, който е на 5 години.

"Канят ме в чужбина с детето. Обещават да се грижат за мен като истински принцеса", добавя още Наталия.

Кобилкина обаче не дава отговор на въпроса дали иска да се омъжи за някой от левентите, мечтаещи за нея. Наталия споделя пред близки, че не е готова за нов съвместен живот. Към момента сексоложката има нужда да остане сама, за да подреди живота си.

Четете още

Наталия Кобилкина ПРОГОВОРИ за развода

Наталия Кобилкина ПРОГОВОРИ за развода

Стана ясно защо се разведе КОБИЛКИНА. Мъжът й бил МЪРЗЕЛ!

Стана ясно защо се разведе КОБИЛКИНА. Мъжът й бил МЪРЗЕЛ!

Реклама
Реклама
Реклама