Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14592383 www.bgdnes.bg

"Мис България" ЯХНА кола за 300 бона, най-красивата нашенка за 2017 г. се фука с мощен звяр

Тамара Георгиева се похвали с чисто ново бентли

Миската Тамара Георгиева яхна мощно бентли. Цената на подобна кола е около 300 000 лв., показа проверка на "България Днес" в редица автомобилни сайтове.

С новата си придобивка се похвали самата красавица, която спечели титлата за най-голяма хубавица у нас през 2017 г.

Реклама

Блондинката качи поредица от снимки, докато се фукаше пред последователите си как шпори мощния звяр. Тамара първо показа как изглежда автомобилът отвън. А часове по-късно пусна клип и докато шофира, за да видят всички колко е лъскава колата и в купето. Там всичко е в кожа.

Английското супервозило е пълно с всякакви екстри. Тамара избира червения цвят, тъй като й е любим. Мис България от години е запалена по скъпите коли и винаги се е славела като шофьор на изискани автомобили.

Под капака на бентлито разполага с повече от 600 конски сили.

Подобен автомобил караше и легендата на българския футбол Димитър Бербатов. Голмайстор номер 1 в историята на националния отбор също е запален по мощните возила.

Тамара от дълги години има връзка с милионерския наследник Стивън Роуз. Миската е изключително близка с майката на любимия си - Катя - популярна бизнес дама. Двете редовно могат да бъдат засечени по светски събития, както и на почивки из родното Черноморие. Въпреки това Тамара е категорична, че не свекърва й и купува скъпарското возило. Наскоро Георгиева заяви, че нищо в този живот не й е дадено даром.

Четете още

Мис България СКОЧИ на фалшивите новини

Мис България СКОЧИ на фалшивите новини

Мис България ги показа

Мис България ги показа

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама