Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14597658 www.bgdnes.bg

Ванга с предсказание приживе: 60-годишен ще спаси България!

"Ке се намери добър политик, той ке изведе България. Ще дойде мъж със здрава ръка. Той сега само работи и мълчи. Но ще каже: "Стига сме играли на демокрация, време е вече да има ред".

Това пише в документалния си сборник "Ванга-Пророчицата" авторката Жени Костадинова.

"Ванга е виждала този спасител български като 60-годишен висок мъж, който ще дойде от чужбина, но не е Симеон", споделя за "България Днес" журналистката. Тя е категорична, че по думите на светицата нашата страна е благословена и ще се оправи, защото "са много работливи българите".

Реклама

Пред Димитър Туджаров - Шкумбата Ванга споделила още, че докато стигнем до благословеното за страната ни време ще изкупим много грехове.

"Още от времето, когато сме избили богомилите, кръвта на тези истински християни имаме да теглим, тя още не е измита от душите ни. Много трудности имаме да изживеем, заради тази пролята кръв", споделя пророчицата. Тя е убедена още, че на хората трябва да се върне вярата.

"На безверника трудно можеш да му помогнеш. Без вяра човек е само кръв, а после дявол", изповядва се баба Ванга и пред приятелката си Нешка Робева.

В 15-годишното си задълбочено изследване за живота и делото на Ванга-пророчицата авторката Жени Костадинова отделя огромно място и за любовта на светицата към Русия. "Не бива да разваляте дружбата с Русия. В дядо Иван, а не в брат Джон е спасението. Русия ни е помагала и в бъдеще ще ни помага. На нея можем да разчитаме. Не разваляйте отношенията с Русия! Животът в България ще се подобри, когато се опрем на Русия. Този държавник, който стопли отношенията с Русия, той ще изведе България. България е душата, Русия - тялото. Заедно ще спасят света".

В разговор с племенницата си Красимира Стоянова пророчицата от Рупите е категорична: "Ще мине много време и ще изтече много вода... Ще дойде Осмият и той ще подпише окончателния мир на планетата".

На Балканите обаче опасност, според баба Ванга, няма да има от страна на Гърция, Турция или Македония. "Внимавайте в деня, в който се заговори за велика Албания", съобщава пророчицата пред Янка Такева.

Реклама

"Социализмът ще се върне, но в нова форма. Пак ще има Съветски съюз. Ще има кооперативни стопанства и България ще преодолее трудностите. Пишете за Маркс, за Ленин, младежите трябва да ги знаят. Защо се срамувате от тях?", пита учудено петричката пророчица авторката Жени Костадинова. Тя е категорична, че в политиката не бива да има мъст. И ако човек е добър лекар, учител, художник, не трябва да загърбва знанията си, за да стане политик. "Не се изкушавайте за слава и пари. Малцина са родени за дипломати. Това правителство, което въведе час по религия то ще има шанс да управлява дълго. Иначе ще ги сменяме като носни кърпи".

Човечеството ще преживее много катаклизми и бурни събития. Ще се промени съзнанието на хората и те ще се разделят на групи по вяра, казва още баба Ванга. "Питат ме скоро ли ще дойде това? Не, не скоро. След 2000-та от Земята първо ще изчезна една арабска страна, а после ще потъне един голям град", смята Ванга. Но е категорична: Доброто време ще дойде! Който умее да чака ще го дочака. Докато парите управляват света, напредък на Земята няма да има..."

Четете още

УНИКАЛНА НАХОДКА! Откриха мистични сеанси на Ванга

УНИКАЛНА НАХОДКА! Откриха мистични сеанси на Ванга

Петя Буюклиева: Ванга ми каза, че ще родя, "кат се запра"

Петя Буюклиева: Ванга ми каза, че ще родя, "кат се запра"

Реклама
Реклама
Реклама