Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14600341 www.bgdnes.bg

Мъжът на Галена става рокер, влиза в "Ангелите на Ада"

Бъдещият съпруг на Роксана го вкарва в бандата

Мъжът на Галена - Галин, ще става рокер, научи ексклузивно "България Днес". Бизнесменът, който е женен за фолкдивата, влиза в една от най-известните групировки - "Ангели на ада". Бандата е популярна из цял свят и се слави като една от най-опасните.

Половинката на изпълнителката е препоръчан от гаджето на Роксана. Мъжът до ромската перла, който е драстично по-млад от нея, е един от главатарите на бандата. И може да се каже, че коли и беси в рокерската групировка.

Реклама

Въпреки че живее в Германия, бъдещият жених на Роксана редовно отскача до България. А когато е тук и пътува, зад гърба му има стотици мотористи.

Както е известно, Галена и Роксана са изключително близки. Наскоро двете певици запознават мъжете си един с друг.

От дума на дума става ясно, че мъжът на Галена има огромно желание да влезе в някоя моторджийска банда. Това била една от големите му мечти. След като получава зелена светлина за участие в "Ангелите на ада", Галин дори се е заел със задача да си купи скъпарски мотор, видя "България Днес".

Както е известно, Роксана ще се жени при Галена. Певицата ще бъде булка в семейното заведение на колежката си и мъжа й. Роксана дори ще покани Галена и половинката й за кумове, издават допуснати до кухнята на попфолка. Те разкриха още, че купонът ще продължи няколко дни и нощи и на него ще бъдат поканени най-актуалните БГ звезди и представители на медиите.

Четете още

ЧАЛГА СВАТБА! Галена жени Роксана

ЧАЛГА СВАТБА! Галена жени Роксана

Галена ПРОБИВА В Сърбия, голяма звезда й удря рамо

Галена ПРОБИВА В Сърбия, голяма звезда й удря рамо

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама